2777
2789
بفرمایید 

واقعا من اطلاعاتم دربارش صفره 

میخواستم بدونم برای رشته دانشجویی باید کنکور انسانی بدیم درسته؟رتبه قبولیش حدودا چقدر هست

و اینکه حقوق و مزایا این شغل 

اگه خودتون این شغل و دارید توصیه میکنید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرمایید 

من میتونم یه سوال بپرسم ؟🗿 

اگه دوست داشتید جواب بدین 

اگه کسی این رشته رو تو دانشگاه آزاد بدون کنکور بخونه استخدام رسمی میشه مثل خانه سالمندان و بهزیستی یا حتما باید دانشگاه دولتی بخونه تا بتونه ؟🗿

(:🧸🔗.     U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻ 
واقعا من اطلاعاتم دربارش صفره  میخواستم بدونم برای رشته دانشجویی باید کنکور انسانی بدیم درسته؟ ...

بله رشته انسانی رتبه حدودا زیر 30 هزار 

محل های اشتغال موسسات خیریه - پرورشگاه ها- مراکز نگهداری افراد بی سرپرست- مراکز مشاوره- مراجعان خصوصی- مراکز بازپروری- مراکز اصلاح و تربیت- مراکز درمان اعتیاد- زندان ها

و سایر سازمان های رفاهی حمایتی، امدادی و توانبخشی

اگه هم که وضع مالی تون خوب باشه میتونید خودتون کلینیک بزنید 

روحیات خاصی هم باید داشته باشید... 

موفق باشید خدانگهدار 

من میتونم یه سوال بپرسم ؟🗿  اگه دوست داشتید جواب بدین  اگه کسی این رشته رو تو دانشگاه آ ...

طبیعتا استخدامی های این رشته بیشتر از دانشگاه های دولتی هست بعد آزاد و پیام نور و علمی کاربردی

ولی اگه سرمایه داشته باشید میتونید مرکز مشاوره یا کلینیک تخصصی بزنید 

با توجه به مشغله ها و مشکلات فعلی مردم و جامعه آینده شغلی خوبی هم داره

ولی روحیات افراد تحصیل کرده در این رشته باید همخوانی داشته باشه 

یه خصوصيات و اخلاقیات خاصی رو میطلبه

طبیعتا استخدامی های این رشته بیشتر از دانشگاه های دولتی هست بعد آزاد و پیام نور و علمی کاربردی ولی ...

مرسی 🙂🤝🏿

(:🧸🔗.     U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻ 
ممنون عزیزم که جواب  دادید مرسی واقعا      

سلامت باشید انشااله 

روحیات و ویژگی های اخلاقی رفتاری یک مددکار 

باید دارای توانمندیهای روحی خاصی باشد؛ یعنی باید روحیه ای قوی داشته باشد تا بتواند مشکلات و معضلاتی را که در زندگی انسانها می بیند، تحمل کنه پس باید بدانید  که افراد زودرنج و بسیار حساس و عاطفی به درد این رشته نمی خورن

در ضمن یک مددکار نباید در گفتگو و ارتباط برقرار کردن با دیگران دچار مشکل بشه