2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب عزیز حکمتون بالای چهارده پس درسته گفتم دیگه

😐🤦‍♀️ عزیزم توضیحاتم رو نمیخونی؟؟؟!!!!اون مبلغی که تو فیش میاد مهمه، برای شما هم همینه.. البته کسورات شما خییلی کمتره حتما همون 10 تومن رو میگیرید!؟ 

طلا فروختی لباس خریدی😳😳😳😳

چندسال بود ازدواج کرده بودم هیچی لباس نداشتم سه ماه یکبار برام شارژ ۲۰۰۰ تومنی میگرفت باکلی منت و قرارداد میکرد که تموم نشه همش هم برام تک میزد که من زنگ بزنم براش 

نه من دریافتی رو گفتم ، حکمم ۱۵/۵ هست و رتبه ۴

خیلی عجیبه، کمتر کسی تو تهران رتبه ی 4 دادن!! حتما شهرستانی و محل خدمت شما، حق روستا و بدی آب و هوا داره.. چون فقط کسانیکه این جور مناطق خدمت میکنن، فیششون امتیازات و گزینه هایی داره که در حالت عادی هنه نذارن! یا شهرهای مرزی هستی درسته!؟ 

در هرصورت از رتبه ی 3 به 4 نهایتا 500 الی 700 به  «فیش حقوقی » اضافه میشه.. 

به هرحال موفق باشید، اما این دریافتی عادی فرهنگی با این مقدار سابقه نیست! 

خیلی عجیبه، کمتر کسی تو تهران رتبه ی 4 دادن!! حتما شهرستانی و محل خدمت شما، حق روستا و بدی آب و هوا ...

من کرج هستم و نه بدی آب و هوا داریم نه چیزی ، مدرک من فوق لیسانسه و کلی مقام کشوری در مسابقات و جشنواره ها و اقدام پژوهی و ...دارم، اتفاقا تو مدرسه ما فقط دو نفر ۴ شدیم، حکم شما کمه چون همکارای من با سابقه شما حکمشون از شما بیشتره ، شما بهتره یه سر به کارگزینی ادارتون بزنید ، در ضمن من گفتم حکم ۱۵ و خورده ای ، دریافتیم ۱۳