2777
2789
امروز یه بار سیستم ما قطع شد.یاد تاپیکه افتادم برای همکارم تعریف کردم 🤦🤣میگه بیکاریااا🤧

میدونی الان چیشد ؟

ی نفر اومده با من دعوا ک من اینجا منتظرم نوبتم بشه دخترم خونه مریض بوده از خونه رفته بیرون و تقصیر تو هست 😂

😳😳😳😳 اینا رو از کجا میاری!!! من الان با 20 سال سابقه 11 میگیرم!!  اگر کمترین حقوقشون 10 بو ...

من پارسال استخدام شدم الان حقوقم دهه بنظرتون پایین ترین حقوق برای ما ها که پارسال استخدام شدیم  نمیشه؟ همکارم ارشد داره و مقاله زیاد داره و الان یازده و خورده ای می گیره، خوب شاید شما کارهای پژوهشی نداشتید یا شاید رتبه بندیتون خوب نبوده و اعتراض نزدید

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😳😳😳😳 اینا رو از کجا میاری!!! من الان با 20 سال سابقه 11 میگیرم!!  اگر کمترین حقوقشون 10 بو ...

میخواهید زنگ بزنید اداره آموزش و پرورش سوال کنید ورودی های پارسال چقدر می گیرند تا مطمئن بشید پایین ترین حقوق ده هست. 

من پارسال استخدام شدم الان حقوقم دهه بنظرتون پایین ترین حقوق برای ما ها که پارسال استخدام شدیم  ...

خب اینکه به جدید الورود ها حکم های بالایی زدن، درسته اما متاسفانه به سابقه دارها اونقدر اضافه نمیکنن!! الان فرق من و همکارم که 8سال سابقه داره، فقط یک میلیونه!! 

حقوق بالای تازه وارد ها یا سابقه پایین ها مشکل نیست، اما اینکه به سابقه بالاها اونی که باید رو نمیدن همیشه باعث اعتراض فرهنگیان هست! ما خودمون وقتی استخدام شدیم با کسانی با سابقه ی الان من خیییلی تفاوت حقوق داشتیم... 

ضمنا شما که فرهنگی هستی باید خوب بدونی که در رتبه بندی بسیااار حقو ناحق شد..!! و به داشتن یا نداشتن کارهای پژوهشی مربوط نبود! همکاری داشتیم با 22 سال سابقه و کلللی پژوهش و گواهی نفر برتر در مسابقات و..    فاقد رتبه شد!!!!!!! 

من رتبه ی 3 گرفتم عزیزم، اما اعتراض هم کردم، اما باید اینم بدونی که هنوز جواب هیچ اعتراضی نیومده که بخواد تو حقوق اعمال شه.. 

ضمنا این ده تومنی که میگید تو حکم شماست، نه فیش!!!  و کسورات شما از ما خیلی کمتره!! هرچی سابقه بالاتر میره میزان کسورات از صندوق و مالیات و ..... بیشتر میشه

میخواهید زنگ بزنید اداره آموزش و پرورش سوال کنید ورودی های پارسال چقدر می گیرند تا مطمئن بشید پایین ...

جواب شما رو پایین  نوشتم، چون تازه وارد آموزش و پرورش شدید طبیعیه که چیز زیادی ندونی عزیز... 

خب اینکه به جدید الورود ها حکم های بالایی زدن، درسته اما متاسفانه به سابقه دارها اونقدر اضافه نمیکنن ...

بله درست می فرمایید منم گفتم چند نکته هست در حقوق  تاثیر میذاره، برای اون فردی هم که سوال پرسیدن با توجه به حکم همکارام راهنمایی کردم.

جواب شما رو پایین  نوشتم، چون تازه وارد آموزش و پرورش شدید طبیعیه که چیز زیادی ندونی عزیز...&nb ...

من حرف نادرستی نزدم دوست و همکار محترم، گفتم با توجه به تحصیلات و سابقه و فعالیتهای پژوهشی تغییر می کنه، آیا غیر از اینه! و نکته دیگه گفتم ما پایین ترین حقوق هستیم که بازم درسته، نمی دونم شما منظورتون کدوم قسمته که می گی اشتباهه،و اطلاعات ندارم  چون همکار من با 8 سال سابقه یازده و نیم شده البته ارشد هستند و مقالاتشون هم زیاده. بهر حال موفق باشید

پایین رو دقیق بخونی متوجه میشی! شما چون خودت هیچ رتبه ای نگرفتی (تازه استخدام بودی) از جریان رتبه بن ...

عزیزم فرد دیگری هم در همین تاپیک بودند گفتند با 17 سال سابقه 13 تومن حکمشون هست. بخونید بالا هست، بهر حال موفق باشید

با توجه به این پیامتون من جواب دادم، شما فرمودید پایین ترین حقوق ده نیست گفتم من خودم پایین ترینم چون سال پیش استخدام شدم. 

من حرف نادرستی نزدم دوست و همکار محترم، گفتم با توجه به تحصیلات و سابقه و فعالیتهای پژوهشی تغییر می ...

عزیزم همینکه، اون مبلغ حکم مهم نیست! مهم دریافتی ما در فیش حقوقیه!!! تو حکم بزنن 50 میلیون، چه فایده وقتی به دلایل واهی کسر میشه و اونیکه دستمون رو میگیره 11 تومنه 🤦‍♀️الان حکم من 14/5 هست، اما 4 تومن با عناوینی که بالاتر گفتم کسر میشه! 

سابقه و تحصیلات هم تاثیر چندانی رو حقوق نداره چون با در اعمال حقوق، منصفانه عمل نمیکنن