2821
2789

شامپو مخصوص بگیرازداروخونه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روشای خونگی انجام نده چون اثر شامپو ضد شپش رو کم میکنه 

شامپو ضد شپش بزن بشوره بعدش نرم کننده بزننش بعد با شونه ضد شپش تخماشو در بیار هرروز از شونه مخصوصش استفاده کن وشامپو رو هفته ای یه بار

کل لباساشو با آب داغ بشور آب داغ ذاغ

بعد همه رو بزار تو آفتاب 

حنا بزن به موهاش بزار بشینه تو آفتاب بعد موهاشو بشور خشک کن شروع کن از ریشه تا اخر با اتو مو صاف کردن 

بعد صاف کردن پره روغن کن موهاشو

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

وای یاد دخترم افتادم که شپش گرفت اول اینکه برو عطاری یه پودر هست بهت میده با اونو بزن به موهاش بعد هر روز روزی دوبار سرش رو با سرکه و آب بشور 

تمام ملافه ها و لباس ها و رخت خواب هارو بشور فرش هارو بشور و تمام خونه رو با سرکه ضدعفونی کن  روزب دوتا سه بار هم دخترت رو ببر حموم و بعدش هم به موهاش سشوار بکش 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

تنها کاری ک می‌کنی. من میگم انجام بده 

شونه. مخصوصا شپش از داروخونه بخر همونجا ک دهانه. استیل دارن 

از اون شونه ها بخر بعد. دو سه رو وقتت بزار ب سر  دخترت.   ایقدر شپش میریزع 

بعد.  پتو ....‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اینابشور  

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

اسی یه چی بهت میگم صدردصد جوابه

نه میخاد بری موهاشو کوتاه کنی نه چیزی 

فقط برو عطاری ، بگو محلول شپش میخوام 

یک‌محلول بهت میده باید با یک لیوان آب ولرم حل کنی اسپری کنی به تمام موهات و پوست سرت 

کلا خیس خیس باید بشع و همه جای سرتو بزنی 

بعد سه چهار ساعت باید بری حمام و بشوری (سعی کن از سه ساعت کمتر نباشع از چهار ساعت بیشتر نباشه)

شپش میمیره همشون 

تخم هاشم پوچ‌میشه  

عالیه عاااالی ، اصلا نیازی ب کوتاه کردن و کچل کردن مو نیست 

نتیجه گرفتی دعام کن♥️

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

همه لباساشو رو بالشی لحات و تشکشو بشور یه جاروی محکم به کل خونه بزن جاهایی که احساس میکنی دخترت سرشو گذاشته 

میدونم ضرر داره ولی تنها راهش رنگ کردنه یه رنگ همرنگ موهاش بگیر به کل موهاش و ریشه موهاش بزار بزار یه نیم ساعتی بمونه

منم موقع مدرسه از یکی از هم کلاسیم گرفته بودم موهای منم خیلی بلنده دلم نیومد کوتاهش کنم هر کاری نکردم نشد اخرش مامانم رنگ کرد موهامو دو بار به فاصله سه روز همون شد که تموم شد

تارومار بدون بو بزن بشینه تو فضای باز (البته اگه مشکل تنفسی چیزی نداره یا حساسیت اینا) دو ساعت اینا بشینه بعد ببر حموم با تاید بشدر موهاشو بعدش قشنگ سشوار بکش 

حتما هم خودت بشین دونه دونه جداشون کن تا وقتی که جدا نکنیشون ریشه کن نمیشن