parvaneh1122 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 2398 عنوان در مورد قرص آسنترا سوال داشتم 128 بازدید | 11 پست دکتر گفته آسنترا ۵۰ تا چهار ماه بخور میترسم تا چهارماه ادامه بدم وابسته بشم و بعد نتونم قطعش کنم تجربه ای دارید خودم فکر میکنم دوماه بخورم و دیگه ادامه ندم مشکلی نداره مصرف این دارو ناگهانی قطع بشه ؟ 1402/03/16 | 09:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاسیان_ عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 2116 ناگهانی نباید قطع شه منم مدت کوتاهی قرار بود مصرف کنم اما به خواست خودم ادامه دادم واقعا آرامش دارم • کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 25141 اسنترا وابستگی نداره.به هیچ پجه هم سر خود قطع نکندا وی بسیار خوب و اثرگذاری هست خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
loosia عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 1805 خوردنش خيلي بهتر از نخوردنشهضمن اينكه مثل الپرزولام و غيره... وابستگي نداره
ببmahboob عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 4215 چرا نخوری اگه برات خوب بوده ادامه بده دکتر خودش میدونه کی و چه جوری قطع کنه حوصله داشته باش
parvaneh1122 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 2398 ناگهانی نباید قطع شه منم مدت کوتاهی قرار بود مصرف کنم اما به خواست خودم ادامه دادم واقعا آرام ... بله منم خیلی ارامش پیدا کردم و حالم خوب شده خداروشکر خب چجوری قطع کنم الان هر روز مصرف میکنم مثلا ماه اخرو یک روز در میان و یا هفته ای دوتا تا کم کم قطع بشه اینجور خوبه ؟!
parvaneh1122 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 2398 چرا نخوری اگه برات خوب بوده ادامه بده دکتر خودش میدونه کی و چه جوری قطع کنه حوصله ... میترسم ک وابستگی پیدا کنم ب این قرص
ببmahboob عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 4215 میترسم ک وابستگی پیدا کنم ب این قرص نه من خوردم اگه گفته ۴ ماه بعدش ممکنه یه قرص ضعیف تر بده و انقدر قرصا رو به تدریج دوزشو کم میکنه تا برسی به قطع کردن زمان میبره برا من تا قطع کامل ۶ سال طول کشید الانم هیچ قرصی نمیخورم
karol_g عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 688 بله منم خیلی ارامش پیدا کردم و حالم خوب شده خداروشکر خب چجوری قطع کنم الان هر روز مصرف ... طبق نظر پزشک باید کم بشه، حس کردید حالتون بهتره دوباره به دکتر مراجعه کنید دزش و کم میکنه براتون به تدریج Bibliophile_Heliophile_Epistemophile
تاسیان_ عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 2116 بله منم خیلی ارامش پیدا کردم و حالم خوب شده خداروشکر خب چجوری قطع کنم الان هر روز مصرف ... می تونید یک هفته نصف قرص رو بخوریدبعدش دوباره هفته ی بعدش یک چهارم قرص روبه مرور قطعش کنید یک دفعه این کارو انجام ندید اصلا توصیه نمی شه • کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
parvaneh1122 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 2398 نه من خوردم اگه گفته ۴ ماه بعدش ممکنه یه قرص ضعیف تر بده و انقدر قرصا رو به تدریج دوزشو ... اخه منم مشکلی نداشتم فیبروکیستیک سینه داشتم بخاطر استرس دردش خیلی زیاد شده بود این قرصو تجویز کرد خودش هم تاکید کرد ک هیچ مشکلی نیست و نگفت باز بیا پیشم
parvaneh1122 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 2398 می تونید یک هفته نصف قرص رو بخورید بعدش دوباره هفته ی بعدش یک چهارم قرص رو به مرور قطعش کنید یک دف ... اوکی ممنون عزیزم