2789
عنوان

فروش کلیه

807 بازدید | 27 پست

خانما کسی میدونه قیمت کلیه چنده میخام یکی ازکلیه هامو بفروشم هیچی نداریم کلی بدهکاریم به هردری زدیم نشد حتی پول سودی گرفتیم بدترشد ۴۵۰ملیون بدهکاریم و هیچی نداریم کسی میدونه قیمت کلیه چقدره

برای سلامتی عزیزانم لطفا یه صلوات بفرستی

دوسال پیش ۴۰۰بود

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شما کلیتوبفروشی پس شوهرت چیکارست 

کاش حداقل به جای اینکار رحم اجاره میدادی ک هم ثواب کرده باشی هم به خودت اسیب نزنی

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ن جدی میگم دوتابچه دارم نمیخام بریم زندان بچهام اواره شن اینورواونور

خودتون یا شوهرتون؛ کدومتون قصد دارید؟

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

چرا شما کلیتوبفروشی پس شوهرت چیکارست  کاش حداقل به جای اینکار رحم اجاره میدادی ک هم ثواب کرده ...

شوهرم نمیتونه اون مشکل داره

برای سلامتی عزیزانم لطفا یه صلوات بفرستی