2777
2789

دیشب اومده بود خونمون 

برا شام دوتایی تنها بودیم

من خواستم مثلا شام درست کنم😒خبر مرگم

اما خب خرابش کردم

یجورایی گند زدم😭

بنده خدا چیزی نگفت به روم نیورد چیزیم نگفت

یجورایی من که گفتم با شوخی وخنده ردش کرد

بعد که دید من یجوری به هم ریختم

گفت همین که شکمو سیر میکنه کافیه😁غذا همینه دیگه

برا من مهم نیست غذا چیه و چجوریه یا هی بخوای حرص بخوری وبگی اگه اینجور میکردم خوشمزه تر میشد اینجور شد اونجور شد

واقعا هم این اخلاقش همینجوریه

اما خب من خیلی کنف شدم

یجورایی خجالت کشیدم انگاری😭😭😭

هرچی میخوام خاطرات خوب دیشبو مرور کنم این نمیذاره...ـ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشکال نداره. عزیزم بالاخره پیش میاد واقعا موضوع مهمی نیس که اینقدر خودتو اذیت میکنی منم با اینکه مجردی انواع غذا و کیک و دسر رو درست میکردم و آشپزیم خوب بود دفعه اولی که واسه همسرم غذا درست کردم کتلت درست کردم همش از هم پاشید لامصب یه دونشم درست در نیومد اولش ناراحت شدم ولی همسرم گف اشکال نداره من کتلت پاشیده بیشتر دوست دارم 

چقد کلمه یجوری استفاده کردی😂

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
بیخیال عزیزم.همین خودش خاطرس.حالاچی پخته بودی?

میخواستم زرشک پلو با مرغ درست کنم

اومد گف که درست نکن من از بس سرکار برنج خوردم حالم به هم میخوره بیا یه املتی چیزی بزنیم

بعد گفتم خب من مرغم نیم پز هست دیگع

نذاشت برنح بذارم

گفت همینو سیب زمینی چیزی بزن بش 

همینو میخوریم😁

منتهی گند زدم😭

من وقتی دوران عقد بودیم

یبار اومد غذا درست کردم شورررررر شد

بیچاره خوردش😥نمیدونم چطور تونست

منم مثل شما خجالت کشیدم😂

بعدش میشعه خاطره

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

ببین دخترم اینکه بخواهی برای همسرت غذای خوب درست کنی خیلی خوبه ولی اونقدری مهم نیست که خودت رو آزار بدی.

در ضمن تجربه زندگی اطرافیان ثابت کرده چیزی که همسر رو جذب می کنه دلبری و روش شوهرداری هست نه آشپزی.

خودت رو اذیت نکن