2777
2789
عنوان

تک مادهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 43 پست
اره مینویسن مال منم نوشتن تک ماده😞 ولی دراینده حتما ترمیم میکنم چون فعلا شرایطشو نداشتم و واسه دا ...

میشه بپرسم معدلت چند شد؟

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
پس به نظرت اینکه دوباره امتحان بده اون شخص بهتره تا تک ماده؟ اگه شهریوری بشه نمینویسن؟

اگه میخوای زود مدرک دستت بیاد تک ماده بزن چون برا دانشگاه قبول بشی تا ۶ ماه فرصت داری دیپلم رو تحویل بدی اگه ندی اخراجی 

اگرم که نه بنظرم امتحان بده تا قبول شی حیفه تو مدرکت بنویسن تکماده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخوای زود مدرک دستت بیاد تک ماده بزن چون برا دانشگاه قبول بشی تا ۶ ماه فرصت داری دیپلم رو تحویل ...

اگه دوباره امتحان بده نمینویسن تجدیدی؟

نه عجله نداره 

۱۲🥲😞 دعا کن رشته ای که دوست دارم بیارم عزیزم میدونم معدلم بده ولی خب چاره ای ندارم این اخرین فرص ...

انشالاه میاری عزیزم❤️

نه فقط نمرتو میزارن

عه پس به صرفه تره 

ولی خوب اون شخص میخواد برا کنکور بخونه الان باید سرسری کتابو بخونه برا امتحان

میشه من کردم با نمره ۴.۲۵

یه سوال گفتی تک ماده بزنین‌ ؟ همون روز ک کارنامه گرفتی

یعد اگ بالا ۷ بشی سالانه عم بالای ۱۰ پاس میشی یا اونم تک ماده میخواد؟

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

یه سوال گفتی تک ماده بزنین‌ ؟ همون روز ک کارنامه گرفتی یعد اگ بالا ۷ بشی سالانه عم بالای ۱۰ پاس میش ...

اون پاسه

اون پاسه

فقط نهایی یا امتحانیی ک معلما میگیرنم‌ این صدق میکنه در موردش؟

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

اگه یکی یااز دوتا درساتو بیفتی میتونی تک ماده بزنی 

ولی اگه‌ببشتراز دوتا بشه نمیتونی وقتی تا وقتی بفیه رو پاس کنی 

ولی تک ماده نزن حیفه

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

شماها زیست خوندین

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم