2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

توی این دنیا بااین همه پیشرفت تحصیلات و... چی باعث شده فک کنید یه نفر ب جز خدا درباره اینده شمامیدونه و جالبه از اینده کارهایی ک گاها خودتون وظیفه دارید بسازیدش میپرسید؟اگرم خداروقبول نداشته باشی بازم مسخرس این چیزا

واقعا خدا چ صبری داره.

توی این دنیا بااین همه پیشرفت تحصیلات و... چی باعث شده فک کنید یه نفر ب جز خدا درباره اینده شمامیدون ...

میدونی گاها بقدری از مشکلات انزجار پیدامیکنی که ناخوداگاه پناه میاری به این چیزا..که بلکه حرفی بشنوی دلت آروم بگیره..من خودم تحصیلکردم آدم عوامی نیستم حرفتو قبول دارم ولی از شدت بیچارگی دارم خودمو چنگ میزنم..میفهمی چی میگم؟💔به خدا پناه میبرم میخوام خواهش میکنم میشنوه ولی رهام کرده انگار

میدونی گاها بقدری از مشکلات انزجار پیدامیکنی که ناخوداگاه پناه میاری به این چیزا..که بلکه حرفی بشنوی ...

یله متوجهم.اول فقط خدارو داری.صلاح بدونه کارتو راه میندازه.رهاتم اگر کرده بود الان بهش یاور نداشتی.یعنی تو از خدا بیشتر میدونی؟شاید خواستت اصلا ب صلاحت نیس.و شاید تلاش کافی نکردی و شاید گناهانت باعث عدم استجابت دعاته.من بهت پیشنهاد میدم اول تلاشتو کن و بعدش یه چله حدیث کسا باترک گناه بگیر.صلاح باشه حتما حتما میشه.البته اگر اعتقاد داری.دلت باید با یادخدا اروم بشه ن با چرت و پرت