2777
2789
عنوان

بچه ها قهر کردم رفتم خونه بابام

242 بازدید | 22 پست

شوهرم ک شب اومد گفت بریم دو بار گفت محل ندادم گفتم نمیام نمیتونم دیگه خیلی بعض داشتم بابام خیلی از دست شوهرم ناراحته چون بامن خیلی شوهرم داره بد تا می‌کنه بعد ک دید اینطور گفتم نمیام گفت باشه نمیای دیگه خداففظ کرد رفت بچه ها خیلی اون موقع ک بهم گفت بریم تو فشار بود چون خودشو زده بود اون راه نمی‌فهمید چکار کرده بچه ها من بهش پیام دادم من اینطور زندگی و بی حرمتی تهدید باشه نمی‌خوام 

واقعا خیلی یزام سخته بخوام برگردم دوست دارم خیلی نازمو بکشه چون بد تحقیرم کرده وقتی رفت بابام گفت ولش کن بزار بره گمشه چقدر هم راحت میره همین خدافظ چقدر این دختر داره اذیت می‌کنه همش بسه دیگه 

من بعد رفتن شوهرم خیلی بهم ریخته تر شدم گریه کردم بابام منو میبینه خیلی غصه میخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک دیشبت ومیخوندم ،،  چی شد همون تو بالکن خوابید اشتی نکردین

امروز باز دعوامون شد 

باز توافق کردیم حدا شیم 😒

اخرش اشتی کردیم البته فقط من حرف زدم باهاش اونم‌گرم گرفت 

کلی حرف تو دلمه تا میام چیزی بگم گارد میگیره 

تو منی یا من تو ام😢

منم دو سه روزه از خونه بیرون کرده بدبختی بچه م دارم بخاطر بچه م دارم میسازم تا الانشم زندگی مو با چنگ و دندون نگه داشتم گفتم حالا بیام خونه مامانم اینا ناراحت میشن مامانم ناراحتی قلبی داره گفتم سکته میکنه حال منو اینجوری میبینه اینقد سنگدله میگه بکنه میگم بابام گفته دیگه نمیزارم بری میگه پس نگهت داره مامانم نگهت داره مامان بابات عقل ندارن هر کاریم کرده باشم نباید اینطوری میکرد یجوری رفتار میکنه انگار صد بار بهش خیانت کردم نه خرجی میده نه چیزی شب و روز کار میکنم خونه ساختم زندگی مو نگه دارم سر هرچی بیرونم میکنه از خانواده م حساب نمیبره پیش خودشونم میگه ببرین دخترتونو 

لج کنه خیلی بد میشه وگرنه خیلی دوسم داره دست بزن نداره پول دستش بیاد حساب کتابش با منه این نکات مثبتش رو میبینم به مامانم میگم غصه نخور همه مشکل دارن تو زندگی واس منم این اخلاق گندو داره با سیاستم ادبش میکنم تا الانم خیلی بهتر شد خودش میگه هنوزم یسری اخلاقامو باید بزارم کنار به نظرتون درست میشه یا جداشم؟ 😞

منم دیشب تو حال تو بودم‌ اومد دنبالم برگشتم باهاش  تو راه باز دعوامون شد  جدا خوابید&nb ...

من اگر فزدا بیاد میگم اگر بخوای اینطوری باشی ادامه بدی باز نمی‌خوام برنمی‌گردم به بابام گفتم بهش اینو حالی شرط من برای برگشت به خونه تهدید بی حرمتی دیگه نباید باشه 

امروز باز دعوامون شد  باز توافق کردیم حدا شیم 😒 اخرش اشتی کردیم البته فقط من حرف زدم باهاش ا ...

اخ عزیزم  باز چرادعواتون شد سره چی،،  واقعا چرا مردها سر هرچیزی میخوان گارد دفاع کردن بگیرن اه

اشتباه می کنی قهر می کنی اگه یه مشکلی هم تو زندگی پیش می یاد زود که نباید پدر ومادرها خبر دار شوند همسرت گفت برویم پاشو حاضر شو دنبالش برو خوب نیست جلو خانوادت شوهرت بی محل می کنی تو زندگی نباید زیاد دنباله حرفو گرفت 

من اگر فزدا بیاد میگم اگر بخوای اینطوری باشی ادامه بدی باز نمی‌خوام برنمی‌گردم به بابام گفتم بهش این ...

منم دقیقا شوهرم عین شوهر تو برخورد میکنه 

احمق ناز کشیدن بلد نیس 

من به خونواده م نگفتم موضوع چی بود 

مامانمم چیزی نمیدونست 

همش سعی میکنم حالی کنم که منم مقصرم الکی گیر میدم و ...

اخ عزیزم  باز چرادعواتون شد سره چی،،  واقعا چرا مردها سر هرچیزی میخوان گارد دفاع کردن بگیر ...

تا میای گله کنی ازش 

باز دعوا راه میندازه 

زیر بار نمیره که تقصیر داره 

بیشعور باز اومده میگه اینبارو بخشیدمت ...میدونع اشتباه کرده ولی ب رو نمیاره

تو منی یا من تو ام😢 منم دو سه روزه از خونه بیرون کرده بدبختی بچه م دارم بخاطر بچه م دارم میسازم تا ...

تا وقتی خانواده پشت ما نباشن اینا از هیچی نمیترسن 

باید از پدرمون خیلی وحشت کنن اون موقع دنیا هم بیان بگن تو دخترا مشکل داره مگه آدم بچشو میندازه بیرون میزاره عذابش بدن 

2790
2778
2791
2779
2792