2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو کاشت ناخون

همه ناخن کارن دیگه چن ساله دیگه هرکی برا خودش یه دستگاه میخره ناخونا خودشو درست میکنه

فامیلای ما که تقریبا مذهبین چهار پنج تا داریم دیگه برو ببین بقیه جاها چه خبره

آره اما پول توشه اگه ماهر باشی

خیلی زیاد شده پول چی قبلا اره که تازه دراومده بود تا یه چیزیو عنشو در نیارن ول نمیکنن همین الان اطراف من ده دوازده تا هست با دوستام اشناهام 

خیلی زیاد شده پول چی قبلا اره که تازه دراومده بود تا یه چیزیو عنشو در نیارن ول نمیکنن همین الان اطرا ...

من دوست خودم ناخنکاره دیگ من چرا بشم

بعدشم خیلی سخته کاشت ناخن کمردرد میاره😕

عزیزم هزینه که همیشه تو هرچیزی باید بشه 

بعد اگه کارت عالی باشه و خوب کار کنی و تمرین کنی هرروز

قطعا موفق میشی 

از کم شروع کن هرچیزی روندش همینه 

وقتی دستت روان شد و تونستی کارارو عالی دراری بزن تو میکاپ و تعادل سازی عروس 

برو تو بهترین سالنای شهر کار کن 

وقتی اسمت جا افتاد میتونی واسه خودت یه سالن بزنی حتی سالن و به آموزشگاه تبدیل کنی 

صددرصد درآمد داره ولی جوری که کارت عالی باشه و همراه به روز بشی و از وسیله های خوبی استفاده کنی 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
من دوست خودم ناخنکاره دیگ من چرا بشم بعدشم خیلی سخته کاشت ناخن کمردرد میاره😕

این جور چیزا تا یه مدتی مده 

من خودم یه مدت لمینت میکردم واسه غسلو اینا عذاب وجدان داشتم

بعد گفتم چرا لاک نزنم دیگه لاک میزنم البته ناخونای خودمم خوبه

این جور چیزا تا یه مدتی مده  من خودم یه مدت لمینت میکردم واسه غسلو اینا عذاب وجدان داشتم بعد ...

منم یه چندباری رفتم دیدم دارم هزینه ی بیخودی میکنم قبلش ناخنای خودمو بلند میکردم راحت الانم ناخنای خودمو بلند کردم چرا هزینه ی بیخودی بدم

منم یه چندباری رفتم دیدم دارم هزینه ی بیخودی میکنم قبلش ناخنایه خودمو بلند میکردم راحت الانم ناخنایه ...

دقیقا 

دیگه مردم خودشون دارن به همین نتیجه میرسن تو این گرونی واقعا یه هزینه اضافیه من گفتم پولی که واسه ناخن میدم میرم پاکسازی پوست