2777
2789
عنوان

دستگاه ای یو دی

278 بازدید | 19 پست

خانما من ۶ ماهه زایمان کردم از روز ۴۰ پریود شدم تا دوماه بعد زایمانم رابطه نداشتیم  بعدش که رابطه داشتیم از ترس باردار شدن یه قرص اورژانسی خوردم از بعد اون افتادم به لکه بینی رفتم ماما گفت هورمونان خیلی  خوب بوده با قرص بهمش زدی بعدم گفت بیا برات دستگاه بذارم  منم دستگاه گذاشتم روزی که دستگاه گذاشتم روز ۴ پریودی بود الان یه هفته میشه هنوز خونریزی  دارم زیاد نیست ولی قطع هم نشده  تا چقدر بعدش خونریزی دارم دیگه خسته شدم  از یه طرف بچه از یه طرف کارای خونه از یه طرف همش خونریزی دارم 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۱
2
66%
۲
1
33%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مفنامیک اسید بخور تا قطع شه 

بعدش  یک هفتع  بعد گذاشتنش  باید چک شی تا جاش باشه .

بعدش  تا چند ماه لک بینی وسط دوره خواهی داشت .

کار سنگین نباید انجام بدی .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

سلام

ای یو دی چه مارکی گزاشتید؟

اگر مسی هست عوض کنید چون باعث دردسره.

ولی مارک میرنا عالیه.

من خودم مسی گزاشتم (البته چون نمیدونستم هیچی) و بعد از چند ماه عاجز شدم در آوردم و میرنا خریدم میخوام بزارم.

مفنامیک میخورم هم چنان داره میاد

اگه زیاد شد .‌برو بگو   تا بررسی کنن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .