2777
2789
عنوان

من عاشقم❤️‍🩹

360 بازدید | 23 پست

چندساله عاشقشم

همیشه تو ذهنم باهاش رویا ساختم

بخاطرش همه رو رد کردم

حتی اگه مدت طولانی نباشه تنها کسیکه جلو چشممه و تو فکرمه فقط خودشه

کل روز

اول صبح

اخرشب

بعد چندسال فهمیدم خودش عاشق یه دختری هست که دختره ردش کرده ولی این منتظرشه

بچه ها امشب خیلی دلتنگم

دارم گریه میکنم

چیکارکنم

یه چیزی بگید اروم شم

خیلی دلم گرفته

چیه این عشق❤️‍🩹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هعیییییی زندگی سه تا چیزو یادم داد:

اکثر عشقا توهمن

دردای خیلی بزرگتری از عشق هست

فقط مرگه که چاره نداره

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
هعیییییی زندگی سه تا چیزو یادم داد: اکثر عشقا توهمن دردای خیلی بزرگتری از عشق هست فقط مرگه که چار ...

چقد حرفتو با گوشتو خونم حسش کردم

من وقتی ولم کرد گفتم چه درد بدی درد از اینم بدتر هست

بعد یه چن وقت یکی از عزیز ترین کسام مریض شد

چقد حرفتو با گوشتو خونم حسش کردم من وقتی ولم کرد گفتم چه درد بدی درد از اینم بدتر هست بعد یه چن وق ...

منم. توی متوهم ترین روزای عمرم عزیزترینم رفت.

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟