رمز اینستا شوهرمو دارم نمیدونه خودش قبلا دیدم به دختری که قبلا نامزدش بوده بهم خورده انگار پیام و درخواست داده و دختره بلاکش کرده دختره از بچگی پیش عموی شوهرم بزرگ شذه چون بچه نداشتن نامزد که کردن با خانواده واقعی دختزه به مشکل خورذن طلاق گرفتن.امروز اتفاقی دیذم به یه پیج دیگع دختره پیام داده پیج دختزه قفله درخواست داده دنبالش کرده .انگار میخواد سرصحبت باز کنه پیام فلسفی فرستاده از غروبه دختره سین نکرده سرکار میفرسته تا میخاد بیاد خونع پاک میکنه الانم براش فرستاده س نمیدونم منظورش چیع دختره شوهر داره سه تا بچه داره یه شهر دیگع اس.شوهرم خیلی کنجکاو وفضوله از غروب که دیدم سردرد گرفتم .گفتم از پیاما اسکرین بگیرم چیزی شد بفرستم برا شوهر زنه چ تهدیدش کنم.تمام بدنم لرزید وقتی دبدم اخه این کارش یعنی چی یه چی بوده تموم شده رفته.لزومی داره اخه بره دنبال پیجش بگزده که اخرم پیداش کرد نمیتونم به روش بیارم فعلا نمیخام بدونه رمزشو دارم مگع اینکع بگم این کیع دنبالش میکنی که میدونم میپیچونم.اعصابم خورده چقد هول اخه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.