2777
2789
عنوان

راه حلی واسه خو،د..کشی آسون😔

92 بازدید | 12 پست

لطفا نپرسین واسه چه دلیلی تاپیک هامو بخونین میفهمین😔دیگه خسته شدم از کارای شوهرم 😔منو آدم افسرده کرده 

هی میگم کارای خونمون تموم شه درست میشه ولی نه همون آدمه مونده😔 

میخام ۴۸ ساعت واسش وقت بدم اگه درست نشد خودمو بکشم😔 

گوزپیچ غیر مودبانه واژه قوزفیش میباشد. قوزفیش یک نوع ماهی بوده که انقراضش در عامه مرتبط با قهر و رد جنس ماهی ماده به ماهی نر بوده و نرها به نوعی افسردگی و خودکشی دست میزدند.

این تعریف در سریال باغ مظفر ساخته مهران مدیری ارائه شد و دلایل رسمی تر بدست نیامده است.

لذا گوزپیچ شدن یا قوزفیش شدن به معنای نوع افسردگی و پریشانی روانی اطلاق میگردد به سبب نارو و یا رد.
معنی دیگر که در مناطق جنوبی ایران از شیراز تا آبادان و خارک و بوشهر به کار می رود گیج شدن و مستأصل شدن و درنتیجه ناتوانی از انجام اقدام مناسب و به موقع در مواجهه با مشکل یا رویداد می باشد.
گوز پیچ شدن در حالت عادی به معنای پیچش باد (نفخ) در روده بزرگ و عدم خروج ساده و آسان آن از بدن است.

کسی را بسیار گیج کردن، یا بسیار گیج شدن. ناتوانی در پیدا کردن منطق مسئله ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیونه ای زندگی خودتو بگیری بعد اون بره زن بگیره خوش باشه ؟

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

همیشه به خودکشی مثل یه راه امید نگاه کنید نه یک اتمام یعنی بگو ککنترل زندگیم دست خودم اگه خیلی خیلی بد بشه میتونم تمومش کنم اینجوری انگیزه خودکشی از بین میر یعنی در ههر صورای ادامه میدی میگی هیچ وقت جوری نمیشه که نتونم کاری نکنم