2777
2789
۵ روز بعد تاخیر  دوماه اقدام بودم

روز موعد بیبی نزده بودی؟

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲، ۳ روز قبل البته مثبتِ مثبتم نبود فقط هاله مینداخت ولی اینجاام حتی تاپیک زدم همه گفتن مبارکه... ول ...

هاله قشنگ مشخص بود یا نه فقط باید زوم میکردی تا دیده بشه؟

چنتا تست زدی هاله انداخت؟

هاله قشنگ مشخص بود یا نه فقط باید زوم میکردی تا دیده بشه؟ چنتا تست زدی هاله انداخت؟

قشنگ مشخص بود عکسش تو تاپیکای قبلیم هست ۳ تا زدم از ۳ روز قبل موعد هرسه هاله داشت نیم ساعتم که میگذشت پررنگتر میشدن ولی فردای موعد پریود شدم 

هاله قشنگ مشخص بود یا نه فقط باید زوم میکردی تا دیده بشه؟ چنتا تست زدی هاله انداخت؟

رفتم دکتر ماه پیش گفت شاید نطفه تشکیل میشه ولی لانه گزینی اتفاق نمی افته سونو واژینال نوشت ضخامت رحمم نرمال بود این ماه ششمین ماه اقدامم بود اگه باز نشه باید هفته دیگه برم دارو بده منم اصلا دوس ندارم داروهای هورمونی بخورم برام دعا کنین 🥺

قشنگ مشخص بود عکسش تو تاپیکای قبلیم هست ۳ تا زدم از ۳ روز قبل موعد هرسه هاله داشت نیم ساعتم که میگذش ...

منم از 7 روز مونده ب موعدم هاله انداخت دوباره دو روز بعدش تکرارکردم دوباره هاله انداخت ولی علائم دارم حالا متتظرم موعدم برسه

رفتم دکتر ماه پیش گفت شاید نطفه تشکیل میشه ولی لانه گزینی اتفاق نمی افته سونو واژینال نوشت ضخامت رحم ...

نگران نباش عزیزم انشالله ک حاجت روا بشی و خدا ی نینی سالم صالح نصیبت کنه.

خدا مصلحته زندگیتو میدونه و هروقت ب صلاحت بود حتما خوشحالت میکنه اصلا ناامید نباش

نگران نباش عزیزم انشالله ک حاجت روا بشی و خدا ی نینی سالم صالح نصیبت کنه. خدا مصلحته زندگیتو میدونه ...

مرسی عزیزم حرفات کلی آرامش داد بهم سلامت باشی الهی هرچی آرزو داری زودِ زود بهشون برسی