2777
2789
عنوان

پسرم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 85 پست

رفتم دکتر همه چیزای پسرمو نشونم داد بهم گفت بچه های کله خربزه ای خیلی باهوشن پسرم داشت با لب پایینش بازی میکرد بعد که رفت دهانه رحمم رو چک کنه گفت وااای سمیرا دلم یجوری شد یه مقدار از کیسه آبم اومده بود بیرون پاهاش بچم هم اومده بودن توی دهانه رحمم گفت اگر کیسه آبت پاره نشه میتونن کاری برات کنن یکسال من درگیر تست بارداری و آمینوشور هستم خودم همه نوع دارو گیاهی میخوردم به همسرم میدادم بیشتر خوراکمون گوشت بره بود و ترشی و ماست و دوغ خیلی کم میخوردیم بخاطر همین بچه هام هردو پسر بودن😭😭الهی بمیرم که خواهرزاده هام بدون داداشی موندن چقدر ذوق پسرمو داشتن میگفتن ما هممون دختریم داداشی داریم حالا😭💔

😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصه ی منو پسرمو بخون. گریه کن. به خودت بابت غصه هات حق بده. ولی شک نکن روزای روشن تو راهه

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

عزیزززه دلم بیا بغلم چقدر درکت کردم چون منم منتظر بودم برا منم سقط شد بیشتر از همه مامانا چقدز گنااااه دارن منم یبار بی بی چک زدم رفتم بیرون دیدم مامانم عینک زده دوساعته نشسته بی بی چکو چک میکنه شاید یه خط پیدا کنه توش😔😔

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️

کلمه به کلمه حرفاتو درک کردم منم ۲ سال پیش بعد ۷ سال با ای وی اف باردار شدم چقدر مادرم اون ...

😭😭😭 بمیرم برا دلت

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

قلبمو اتیش زدی😔😔😔💔

الهی ک خدا به دلت صبر بده فداتشم الهی ک غماتو از دلت بزدارع ننیدونم چی بگم درد کمی نیست دردی نیست ک باخرف تسکین پیدا کنه فقط میتونم دعا کنم ک خدا دلتو شاد کنه حالتو خوب کنه ❤️😔

کلمه به کلمه حرفاتو درک کردم منم ۲ سال پیش بعد ۷ سال با ای وی اف باردار شدم چقدر مادرم اون ...

الهی قربونت برم🥺🥺 اشکم دراومد 

دعا میکنم سال بعد بچتو بغل بگیری عزیزم❤🫂

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

پیامت اشک منو در آورد

خدا به دلت نگاه بندازه،،از صمیم قلب میخوام خدا دلتون شاد کنه،، بهتون یه اولاد سالم عطا کنه،هم به شما هم به اسی،هم به همه منتظران،، 

پیامت اشک منو در آورد خدا به دلت نگاه بندازه،،از صمیم قلب میخوام خدا دلتون شاد کنه،، بهتون یه او ...

ان شالله هر کی بچه نداره ، طعم مادر شدنو بچشه ، خیلی بده سقط جنین ، مامان منم دچارش شد و من ناراحتیشو میدیدم ، همیشه کنارش بودم ولی دلشون پر درده و هیچوقت این اتفاقا فراموش نمیشه اما بعد از دوسال خدا بهم یه داداش داد ، خداروشکر بخاطر وجودش ، دعا میکنم همه اونایی که ارزوشون مادر شدنه ، مادر بشن الهی آمین🤲🥺🥰

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بمیرم برات 

منم بعد کلی درمان بچه م از دستم رفت امروز رفتم بهشت زهرا تا دم قطعه کودکان رفتم دلم نیومد پاهام نیومد برم بشینم اونجا گریه کنم 

اکه بود الان ماه آخرم بود

دیگه زده به سرم برم ای وی اف اونم با هیچی 

همسرم پای پای من گریه میکنه ولی میگه هر جوریه جور میکنم از فکرش بیای بیرون 

بچه من سالم بود من با استرس از دستش دادم منو خدا نمیبخشه سر این احساس میکنم داره تنبیه م میکنه 😔

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

عزیزم الهی خدا برات بهترین ها رو بخواد ‌و میخواد

بخدا با پیامت گریه کردم من درکت میکنم درد روحیش بیشتره 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️