2777
2789
عنوان

پسرم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 85 پست
سر اولی یکی سر این سه تا گریه بچه شنیدم😭😭😭گفتم خدایا چرا دوسال باید توی بیمارستانا فقط آه بکشم😭

چندسالته گلم؟

توروخدا نا امید نباش از لطف خدا

همسایه من ۴ تا بچه از دست داده بود ۹ ماه کامل میشد با درد زایمان میرفته بیمارستان ولی بچه ها ۱۰ روز بعد تو خونه فوت میشدن

بچه ۵ و ۶ خدا خواسته موندن 

الان پسرش ۲۲ سالشه دختره هم ۲۰

🍒دخترم🍒قلب من💚

متاسفم ما آدما گاهی همچین تجربه های تلخی رو داریم ولی هیچ شبه سیاهی نمونده 

اینم شده با سختی ولی میگذره تو محکم باش ب هر چیزی شده چنگ بزن تا دووم بیاری چون همه زندگی این نیست زمان و زندگی جریان داره

از خدا میخوام در آینده ی نزدیک جوری غرق روی خوش زندگی باشی ک مرهم شه برات 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بخاطر ای وی اف روزی ۳تا امپول میزدم تمام تنم کبود شده بود اون مدت استراحت مطلق بودم همسر ...

عزیزم بدون تو این دنیا یکی هست که با تک تک سلول هاش درکت میکنه و باهات همدرده کاش میشد ببینمت و بغلت کنم و اندازه همه زجرای کشیدیم با هم جیغ میکشیدیم و گریه میکردیم 

😔😔😔

نمیتونم یکی یکی جواب همه رو بدم فدای همتون بشم اول میگم الهی که هیچکدومتون رو خدا با مرگ فرزند امتحان نکنه انشاالله بهترینا نسیبت خودتون و عزیزانتون بشه و ما چشم انتظارا و غم دیده ها هم یه روزی به آرزومو برسیم😍❤

😔😔😔

خدا ب دلت ارامش بده گلم ولی اینجوری حرف نزن همین ک هفتت پایین بوده و مهم ترازاینکه ندیدیش خدایی نکرده بدنیا میومد چندسال دیگه ی اتفاق براش میفتاد بدتر نبود ؟؟عمرش بدنیا نبوده 

احتمال زیاد افسردگی گرفتی سخته ولی تنها نمون برو بتاب سرگرم باش دوباره مادر میشی توکلت بخدا باشه 

عزیزم بدون تو این دنیا یکی هست که با تک تک سلول هاش درکت میکنه و باهات همدرده کاش میشد ببینمت و بغلت ...

همیشه حسرت اونهایی که بارداری راحت دارن میخورم

نمیدونم چرا خدا اینقدر داره امتحانمون میکنه

دکترم میگه چون ۷ ماهت بوده دنیا اومدی واسه همین نارسایی دهانه رحم داری

گفت باردار بشی باید هم سرکلاژ کنی هم استراحت مطلق

ترس دوباره تکرار شدن این اتفاقو دارم خیلی

همه به حال من گریه میکنن و میگن آخی بدبخت این مگه سنی داره همش۲۱سالشه عموم بهم زنگ زد گفت اومدم روست ...

میفهمم عزیزم بخدا درست میشه باور کن

دو تا دختر داییام سقط داشتن دختر عمم بقران پسر هفت هشت ماهش تو شکمش مرد فقط نوزده سالش بود

دختر خالم همین چن وقت پیش اینطوری شد واسه بار چندم 

ولی دختر همین که جوونی خوبه انشاءالله شادی همشونو هم میبینی یسال صبر کن تحت نظر باش مشکل رو برطرف کن که دلیل سقط چیه بعد به امید خدا دوباره اقدام کن

و تا جایی که میتونی چن ماه اول به کسی نگو

خانوما تورو خدا واسه حل شدن مشکلاتم یه صلوات میشه بفرستید؟🥹
همیشه حسرت اونهایی که بارداری راحت دارن میخورم نمیدونم چرا خدا اینقدر داره امتحانمون میکنه ...

قشنگم خداروشکر که میتونی باردار بشی خداروشکر

خیلیا هستن حاضرن باردار بشن فقط حالا هرطور که شده 

نمیتونم یکی یکی جواب همه رو بدم فدای همتون بشم اول میگم الهی که هیچکدومتون رو خدا با مرگ فرزند امتحا ...

الهی هزار مرتبه آمین الان حق داری افسرده ای ولی خودت باید بفکر خوب کردن حال خودت بیوفتی افسردگیم یه دوره ای داره ک خودت نخوای تموم نمیشه

کلمه به کلمه حرفاتو درک کردم منم ۲ سال پیش بعد ۷ سال با ای وی اف باردار شدم چقدر مادرم اون ...

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء؛ [1]

سلام بانو جان من امشب این تاپیک رو خوندم و از صمیم قلب ناراحت شدم.

موقعی که زکریا پیر و ناتوان شده بود و همسرش هم نازا بود 

خداوند آیه ای را نازل کرد بر ذکریا که به واسطه ی این دعا ذکریا صاحب فرزند شد خواهش میکنم آیه ای که بالا فرستادم رو زیاد تکرار کن مخصوصا در قنوت انشاءالله حاجت روا بشی.

.تو گوگل هم سرچ کنی دعایی که بر ذکریا نازل شد برای فرزند داستانش میاد

دوبار بعد اون انتقال جنین دادم منفی شد... خیلی ناامیدم

خب عزیزم زمان هم مهمه

دختر داییم آخرین بار واقعاً بطور جدی تحت نظر قرار گرفت و دیگه عجله نکرد واسه باردار شدن گذاشت زمان بگذره 

شما اول از همه یه گیاهیی هست پشمالو بهش چایی کوهیم میگن خیلی گرمه بگیر و تا میتونی بخور خیلی بخور رحمتو کاملا شست و شو میده و تخمدان رو درمان و فعال میکنه از طرفی همیشه سعی کن گرم بگیری شکمتو خیلی گرم سردیجات یمدت اصلا نخور یا اگه خوردی یچیز گرم روش بخور همسرتونم همینطور 

ورزشم بکن اینا همه جوابه دختر خالم  تقریبا ۳بار سقط داشتن بتدش ivfکردن جواب نداد کلی دکتر رفتن فایده نداشت دکتر بهشون گفتن که دیگه اصلا به هیچ عنوان باردار نمیشی چه برسه بخواد سقط بشه ولی با دارو گیاهی درست شد اصلا دیگه چیزی به اسم بچه دار نشدن وجود نداره 

نمیتونم یکی یکی جواب همه رو بدم فدای همتون بشم اول میگم الهی که هیچکدومتون رو خدا با مرگ فرزند امتحا ...

عزیزم از صمیم قلب ناراحت شدم من خودم ۲تا سقط داشتم 

الان الهی شکر خدا بهم بچه داده.

شکر خدا که همسرت و مادرت اینقد هواتو دارن 

خواهرم نزدیک۸سقط کرد،تا دیگه روزی یه سوزن زد و شکر خدا الان دو پسر داره.خدا بزرگه انشاءالله بخواست خداوند اولاد صحیح و سالم گیرت میاد 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء؛ [1]

این آیه را برای درخواست فرزند از خداوند زیاد بگو در طول روز