2777
2789
عنوان

احساس میکنم کارم بی احترامی بود 😥

155 بازدید | 12 پست

سلام 

لپ تابمو بدون اجازه برمیدارن فیلم می‌بینند دفعه قبل شکوندن پنج تومن خرجش شد بعد مجبور شدم خودم درست کنم 

بازم برمیدارن نگاه میکنند الان یادم اومد ک شکوندن و هیچی از هزینشو کمکم نکردن  

رفتم جمعش کردم گفتم دیگه برندارید

اگه دوباره بشکنه پولی ندارم درست کنم آخه

عذاب وجدان گرفتم 🥺🥺

کیا ورداشته بودن

ن عذاب وجدان نگیر حق داشتی ✋🏼

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچن؟

عيب نداره بابا بهتر از اينه كه دوباره خرج بزارن رو دستت

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
خواهر و داداشم

منم جای شما بودم حتما اینکارو میکردم 

واقعا تو این گرونی یه چیزی هم خراب شه دیگه واویلا میشه 

ولی اگه مواظب بودن که توام مجبور نمیشدی اونطور رفتار کنی 💜

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

کار اونا زشت بوده شما عذاب وجدان نگیر حق داری

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچها داداشم تو قید بند پول و مال نیست 

بعد لپ تاپ و نونوووو بود برمیداشت ب نظر من کار نداشت 

بعد خراب شد بردم تعمیرات درست کرد هزینشو داد تا یه ماه منت میزاشت بهم پولمو بده .خسیس نیست ولی ب من منت میزارع آخه خودش فیلم میدید و.. 

منم پولشو دادم بهش 

الان دیدم دوباره برداشتن یاد منت هاش افتادم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز