سلام دوستان من با ی پسری دوس شدم خودم 21 اون سی و دو کلا میخوام هرچی این مدت بینمون اتفاق افتاده و براتون بگم اینم بگم ک همش سه ماه باهم بودیم شما لطفا ب حرفام گوش بدید و خواهرانه راهنماییم کنید اگه واقعا کارم اشتبا بوده بهم بگید
ی روز بهش گفتم میخوام شلوار بخرم اونی ک میخوام و گیر نمیارم اونم گف من برات اونجوری گیر میارم برام خرید و این شد دلیل اولین دیدارمون دوتا اورده بود گفتم دوتاشو دوس دارم ولی پررنگه و میبرم دیگه اصرار کرد گف دوتاشو ببر منم کلی اصرار کردم پولشو بگیره نگرفت ازم بزور ششصد ریختم کارتش بعد توی همین قرار اول وقتی میخواستم بیام خونه من و بو.. سید منم اولین بارم بود حقیقت خیلی ناراحت شدم دلم نمیخواست این اتفاق بیوفنه اومدم خونه بهش گقتم ناراحت شدم چرا بی اجازه این کارو کردی و.... خلاصه جونم براتون بگه قرار های بعدی بدتر شد از ی بوسه خشک و خالی بیشتر جلو رفت میدونم خودمم مرض داشتم ولی خب دو باره باهاش سر قرار رفتم تا بار سوم بار سوم دیگه دستش جاهای دیگم رفت..... همونجا باهاش بحثم شد گفتم چرا اینکارو کردی کلی شوخی کرد باهام از دلم در اورد ولی اومدم خونه قهر کردم تا ی هفته اونم اصلا دیگه پیامی نداد راستش از بلاتکلیفی متنفرم من بهش پیام دادم اشتی کردیم ولی دیدم یکم سرد شده تا ی روز بهش گفتم قصدت از رابطمون فقط مسائل جنسیه گف فقط درحد بوسیدن و لمس و گردن خوردن و این چیزا باشه گفتم دیگه بوسیدن گذشت از من ولی چیزای دیگه و دوس ندارم قبول میکنی گف کار تو درسته منم خودم خواهر دارم نه قبول نمیکنم دوست معمولی باشیم منم گفتم نیازی ی دوست معمولی ندارم خدانگهدار و گف پس من و ببخش خدافظ این پسر موقعیت مالی عالی و قیافه خوبی داره نمیدونم تاثیر اینا قرار گرفتم یا چی و اخلاقشم عالی بود یبار دعوا نکردیم الان واقعا دلم براش تنگه همش ب فکرشم چیکار کنم خواهرانه بگید من مسخره بازی در اوردم باید قبول میکردم یا کار خوبی کردم راهنماییم کنید 😔😔😔