2777
2789
عنوان

شوهر غریبه

191 بازدید | 20 پست

نظرتون درباره ازدواج با شوهری که از قوم خودت نباشه چیه؟ من حس می کنم نمی تونه به اندازه کافی حمایتم کنه، محبت کنه یا وفادار باشه، 

هم قوم باشه لزوما فامیل نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ربطی نداره

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

یعنی از دوشهرو  یا دو قوم متفاوت 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ربطی نداره عزیزم،منو شوهرم با هم،هم زبون نیستیم شوهرم لره من فارس خداروشکر کلی راضیم،چرا نباید وفادار باشه یا حمایت نکنه این چیزا به شخصیت و فهمه طرف بستگی داره

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
چجوری اشنا شدین؟ 

پونزده سالمون بود شماره منو اشتباه گرفته بود،یواش یواش دوست شدیم،من تهران بودم شوهرم خوزستان،یعد از چند سال همدیگرو دیدیم الانم دوازده ساله عروسی کردیم😊

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍