2777
2789
عنوان

درد زیر شکم

103 بازدید | 10 پست

سلام کسی می‌تونه کمک کنه من دقیقا پایین شکمم تا واژنم هراز گاهی درد میگیره دوسال اقدامم این ماه کلومیفن خوردم کسی می‌دونه علت این درد چیه عذر خواهی میکنم یکم ترشح هم دارم یک روز پریودم عقب افتاده بخاطر تنبلی تخمدان یا امکان داره بچه باشه کسی می‌دونه از چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بهت بگم انشاءالله که بارداری ولی اصلااا اصلا به علائم دل خوش نکن رو هیچ کدومش نمیشه حساب باز کرد

من خیلی وقتا از این دردها داشتم که فکر کردم باردارم اما نبودم

میدونی وقتی اقدامی بدن واکنش هایی از خودش نشون میده که مربوط به اقدامه، بعضی اوقاتم توهم بارداریه

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
فقط بهت بگم انشاءالله که بارداری ولی اصلااا اصلا به علائم دل خوش نکن رو هیچ کدومش نمیشه حساب باز کرد ...

هعی بله ولی خب دست خودم نیست انتظار😂😥میدونم ماه ماه های گذشته هم بعضی وقتا توهم بارداریو داشتم

تو این دوسال اقدام این ماهه اولت که دارویه کمک بارداری استفاده میکنی ؟؟ آمپول نزدی؟؟

ن گلم الان نزدیک یکسال متفورمین میخورم و چندبار لتروزول خوردم اما نتیجه نداشت تا این ماه دکترین کلومیفن داد ولی آمپول نداد بم

ن گلم الان نزدیک یکسال متفورمین میخورم و چندبار لتروزول خوردم اما نتیجه نداشت تا این ماه دکترین کلوم ...

بیشتر از سه دوره دارو تجویز نمیشه ها خدایی نکرده برایه تومور و کیست ، باز تا چند ماه باید استراحت کنی باز دوباره کمک بارداری

من که دوره اول متفورمین و کلومیفن داد دوره دوم لتروزول و دو تا آمپول ام جی

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
بیشتر از سه دوره دارو تجویز نمیشه ها خدایی نکرده برایه تومور و کیست ، باز تا چند ماه باید استراحت کن ...

کلومیفن اولین بارمه میخورم عزیزم ممنون ک گفتی لتروزول هم پارسال چندبار خوردم ولی حواسم جمع میکنم بازم ممنون