2777
2789
اخیییی ینینبنبپینبن  سارا ۱۶ اوتی سونم

خوش بختم بایس تو کیه چندساله ارمی هستی ۱۷ سالم بود ارمی شدم من فقط مخاستم ببینم اسم هاشون چیه دیگ این شد روزگارم خخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بار اول دکلره میخاد فقط ولی تا چند ماه دیگه نیاز ب دکلره نداری شما سنت کمه رنگای شاد بزن همون ا ...

ممنون نفسم مهم نیی چ اکسیدانی بزنم شماره اش مهم نیی ازاین پس رنگ های فانتزی میزنم ولی موهامو کوتاه کردم یهو دلم خاست بلندباشن چ کنم موهام بلندبشه هم مخای کوتاه باشه هم بلند ما دخترا اصلا مودی هستیم 

ممنون نفسم مهم نیی چ اکسیدانی بزنم شماره اش مهم نیی ازاین پس رنگ های فانتزی میزنم ولی موهامو کوتاه ک ...

۹بزن 

زینک بخور تو رشدش تاثیر داره

ولی الان گرمه کوتاش کن

من علاقه ایی ب موی بلند ندارم

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
۹بزن  زینک بخور تو رشدش تاثیر داره ولی الان گرمه کوتاش کن من علاقه ایی ب موی بلند ندارم

پسرونه زدم دوست پسرم میگه خوشم نمیاد بهت نمیاد ولی خب زدم کوتاه کردم فک کردم ببینه خوشش میاد الان ازوقتی بهم گفته نمیاد زیاد یک جوری شدم خداکنه زود بلندبشه مرسی

عزيزم بهت درخواست دوستي دادم ميشه قلق مردهارو بهم ياد بدي

من ک نمدونم قلق هرمردی با مرد دیگ فرق میکنه گلم باید خودت برخورد کنی ببینی بسنجی قلقش چ جوریه از کجا فهمدی اصلا اومدی گفتی قلق مردهارو یادم بده من ک‌تاپیکم چیز دیگ بود جای دراین باره تاپیگ نزدم 😐🙄

اون دختره اون تاپيكم خرفش جالب بود رفتم پستش خوندم

خیلی براش وقت گذاشتم بهترین چیزهارو گفتم ولی خب گوش نمداد معلوم بود اخر برداشت گفت نمدونم چی دیگ ادامه ندادم 

سلام  شما قوچانی هستی؟؟ شما شماره اون رگ گیر معروف قوچانو نداری؟ هم حسن زاده که معروفه هم ا ...

سلام نه نمیشناسمش عزیزم شرمنده منم زیاد قوچان و نمیشناسم ماهم نزدیک ۱ سال میش اومدیم اینجا