2777
2789
عنوان

کنکوریا

71 بازدید | 7 پست

دوستانی ک کنکور تجربی رشته دندون قبول شدن بیانننن 

من خیلی کند میخونم البته پایه خیلیییی ضعیفی دارم و عمقی میخونم 

بگین چجوری خوندین چندساعت خوندین چقد تست زدین

و از چه کتابایی استفاده کردین

بعد بلایک 

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندبار بخون ولی انقدر کندوآهسته پیش نرو که حتما عمقی باشه تکرار و مرور خیلی به تثبیت مطالب کمک میکن ...

مثلا یه فصل خیلی برام‌آسونه زود تموم میشه ولی یه فصل دیگه نه خیلی زمان بره برام

مثلا یه فصل خیلی برام‌آسونه زود تموم میشه ولی یه فصل دیگه نه خیلی زمان بره برام

درسته ولی هر دو به مرور نیاز دارن

کلا سعی کن اول یه روخوانی از روی متن درس داشته باشی تا یه قالب کلی دستت بیاد

بعد یکم عمیق تر بخون و بعدش برو سراغ تست و با تست مطلب رو تثبیت کن 

باز بعد یه مدت برای مرور ، برگرد متن کتاب درسی و تست های علامت دار و نکات تست هایی که زدی رو بررسی کن روشی که به نظر خودم درسته اینه حالا باز از بقیه هم مشورت بگیر ولی کلا باید صبور باشی تا پیشرفت حاصل بشه پس ناامید نشو زود

کاربری دست دو نفره :)
درسته ولی هر دو به مرور نیاز دارن کلا سعی کن اول یه روخوانی از روی متن درس داشته باشی تا یه قالب کل ...

مممنونم عزیزم‌

منم سعی میکنم بعد اینکه یه فصل تموم‌شد دوباره کتاب و بخونم بعد همه تستارو یه دور بزنم

تا خیالم راحت شه ک یاد گرفتم همچیو 

بعد اینکه چندتا منبع باید استفاده کنم؟؟

مممنونم عزیزم‌ منم سعی میکنم بعد اینکه یه فصل تموم‌شد دوباره کتاب و بخونم بعد همه تستارو یه دور بزن ...

یه منبعو فعلا کار کن

سطحت که بالاتر رفت میتونی به منابع دیگه هم فکر کنی

بازم میگم نظر منه میتونی برای اطمینان از یه مشاوری که از شرایطتت آگاهه بپرسی

من خودم اون زمان به اساتیدم رجوع میکردم چون میشناختن پایه درسیمو ، بهم کتابی که برام خوب باشه معرفی میکردن

کاربری دست دو نفره :)