لیلیوون مدیر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1497 عنوان وقتی اب نباشه | مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 24 پست برای رفع تشنگی چی میخورین؟هایبر اب نداره الان دوروزه دارم پولمو میدم واس اب میوه و نوشابه و کوفت . ورشکست شدم تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 1402/03/15 | 19:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1497 چرا از خونه نمیبری چون من خیلی اب میخورم و یه بطری برام کمه.بیشتر هم زورم نمیرسه تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1497 چی اب نداره؟! هایپر مارکت . تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1497 شربت آبلیمو درست کن با خودت ببر هم رفع تشنگی میکنه هم جلوی عطشتو میگیره دیرتر تشنه میشی البته زیاد ... وای اونم اوردم تموم شد صبح تو فلاکس بود صبح خوردم به بعدازظهر نرسید تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
اوا1365 عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 7145 هایپر مارکت . زهر مار😂نوشتی هایبر مخم پوکید میگم خدایا هایبر چیه جدیده دستگاهه مکانه چیه🤣
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1497 دوروز بدون اب چیکار کردی؟ رفتم پایین میگم اب نیاوردین میگه نوشابه هست که😑 تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1497 دوروز بدون اب چیکار کردی؟ یه بطری با خودم میارم ولی کممه پیاده میام زورم به بیشتر نمیرسه تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1497 تو کل شهر آب پیدا نمبشه دوروزه 😐😐😐 قطعا پیدا میشه من زورم نمیرسه برم از مارکت دورتر اب بگیرم حمل کنم و از خونه هم به همین دلیل که پیاده میام نمیتونم بیارم تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1497 زهر مار😂 نوشتی هایبر مخم پوکید میگم خدایا هایبر چیه جدیده دستگاهه مکانه چیه🤣 وای اشتباه تایپی بود😂 تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
دختر6 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 25766 قطعا پیدا میشه من زورم نمیرسه برم از مارکت دورتر اب بگیرم حمل کنم و از خونه هم به همین دلیل که پیاده ... ببین یه کاری کن یه آژانس بگیر،برو چندتا دبه آب بیار باهاش ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight