2777
2789
عنوان

آندوسکوپی😭

350 بازدید | 20 پست

بچه ها سلام همسرم فردا صبح ساعت ۸ وقت آندوسکوپی داره

از کی باید ناشتا باشه؟

چیکار کنم ازامشب؟

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙

اندوسکوپی گریه نداره که دیگه😐

از امشب چیزی نخوره حتی اب

من بدون بیهوشی انجام دادم

اب خورده بودم دکتر گفت فک کردی نمیفهمم اب خوردی🚶🏼‍♀️😂تخلیه کرد ابو 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی عزیزم از ده ساعت قبلش ناشتا باشه کافیه ..‌‌من فردا میرم جواب. اندو همسرمو بگیرم من برای شما میکنم شماهم برای من دعا کنید چیز مهمی نباشه با دارو رفع بشه انشالله خدا به جفتشون سلامتی بده...

اندوسکوپی گریه نداره که دیگه😐 از امشب چیزی نخوره حتی اب من بدون بیهوشی انجام دادم اب خورده بودم ...

باباخیلی استرس دارم چون تا بیمارستان ۳ ساعت راهع خودمم بچه کوچیک دارم نمیتونم همراش برم با داداشش میره 

درد داشتی بعدش؟

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
هیچی عزیزم از ده ساعت قبلش ناشتا باشه کافیه ..‌‌من فردا میرم جواب. اندو همسرمو بگیرم من برای شما میک ...

ایشالا واقعا

من بیشترازون دارم اذیت میشم

یجوری گفتی آندوسکوپی مگه چیه بابا  حالا چجوری انجام میدن میخاستم مامانمو ببرم

نمیدونم بابیهوشی انگار

باباخیلی استرس دارم چون تا بیمارستان ۳ ساعت راهع خودمم بچه کوچیک دارم نمیتونم همراش برم با داداشش می ...

نه اصلا نیم ساعت بعدش اون حس خارش و..هم رفت و تموم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ایشالا واقعا من بیشترازون دارم اذیت میشم

درکت میکنم عزیزم سه شنبه هفته پیش منم شوهرمو بردم 

می‌دونم خیییلی استرس داره  من شوهرمو بیهوش کرد دکتر بعدم بهوش اومد عادی بود. ..ولی چیزی یادش نمی‌ومد که حتی چجوری از مطب اومده بیرون...بعدشم می‌گفت درد دواینا ندارم مثل روزای دیگه ام.....

خدا کنه شوهر شماروهم بیهوش کنند اینجوری بهتره

چجوریه؟یکی می‌گفت باید یچیزیو قورت بدی درسته؟

میگن که به پهلو بخوابید و پاهاتون رو جمع کنید تو شکمتون یا دمر بخوابید و یک پا رو حالت جنینی قرار بدید بعد یک چیزی داخل دهان قرار میدن تا دهان باز بمونه

بعد لوله آندوسکوپ که سرش یک دوربین قرار داره رو وارد میکنن

هر چیزی با یه رویایی شروع میشه🕊🌿ملکه ای باش که تو تنهایی میجنگه!☆💕