2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حامله بودم روی روسری سیدخانمی آیت الکرسی نوشتم با زعفرون بستم ب کمرم ...کسره و فتحه و ضمه نزاشتم عزیزم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من حامله بودم روی روسری سیدخانمی آیت الکرسی نوشتم با زعفرون بستم ب کمرم ...کسره و فتحه و ضمه نزاشتم ...

ببخشید میشه بپرسم چرا اینکارو کردین؟تاثیری داشت؟

اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜

میگن پیامبر توصیه کرده ننویسید حتی آیات قرآن رو برای حمل با خودتون 

حالا خودتون می دونید

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️
میگن پیامبر توصیه کرده ننویسید حتی آیات قرآن رو برای حمل با خودتون  حالا خودتون می دونید

تازه اینترنت خوندم گفته بنویسید عجججب 

𓆩♡𓆪...میگفت:ولی بعضی شبا زیادی شبه...𓆩♡𓆪
ببخشید میشه بپرسم چرا اینکارو کردین؟تاثیری داشت؟

من یه بار سقط کردم و کورتاژ کردم یعنی قلب بچه تشکیل نشد ....البته همه ما امیدداریم ب خدا منم این کار رو کردم آرامش گرفتم ...ترسیده بودم بعدی هم سقط بشه الان دوتا پسر دارم ..ولی خب حکمت خدا بود 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من یه بار سقط کردم و کورتاژ کردم یعنی قلب بچه تشکیل نشد ....البته همه ما امیدداریم ب خدا منم این کار ...

بسلامتی عزیزم ایشالا سایتون بالای سرشون باشه و تنشون سلامت باشه💚

اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
تازه اینترنت خوندم گفته بنویسید عجججب 

من مشکلی دارم و زدم به سیم آخر سرچ کردم 

بنویسم دعایی رو 

نوشته بود پیامبر توصیه کرده برای حمل با خودتون حتی قرآن رو هم ننویسید

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️