pinokio۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 4154 عنوان وکس 61 بازدید | 5 پست چجوریه بچه ها ازین سکه ای ها خریدم میخام بریزم تو کاسه بزارم آب شه و اینکه واسه اون ناحیه میشه استفاده کرد ۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍 1402/03/15 | 18:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
justnasim عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2799 شنیدم خیلی درد داره😑 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1900 بریز توی ظرفی ک استفاده نمیکنی بعد روی بخار کتری بذاراخرم ک باز شد بزن و موهایی ک بلند شدهبعد از سرد شدن بکندرد داره هاپودر بچه اگر داری بزن دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
khanomashegh عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 3874 خیییلی درد داره من ک اصلا تحملشو نداشتم یدونه وکس مونده دیگ استفاده نکردم حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
pinokio۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 4154 بریز توی ظرفی ک استفاده نمیکنی بعد روی بخار کتری بذار اخرم ک باز شد بزن و موهایی ک بلند شده بعد از ... بعد از اینکه کندم پودر بچه بریزم؟ ۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1900 بعد از اینکه کندم پودر بچه بریزم؟ اری دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰