2777
2789
عنوان

خانمای باردار چند هفته اید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 149 پست
به سلامتی زایمان کنی انشالله منم تایپک بزنم ۳۷ هفتمه ام  سزارینی؟ نی نیت دختر پسر ؟ بچه اولته؟ ...

انشالله 

طبیعی ام 

بچه دومم

دختره

من زیاد میبخشم اما اعتماد فقط یبار میکنم... پس حواست باشه اعتمادم از دس ندی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۴هفتمه شبا از پادرد جون میدم نمیتونم بخابم منی که همیشه تا۱۱مبخابیدم از ساعت ۷بیدارم از پا درد،روزا هم از کمردرد دارم جون میدم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
عزیزم برای این هفته تو نت خوندم طبیعیه این مورد،منم یه هفته کمتر از شمام فعلا مشکلم درد پوست شکممه ک ...

هنوز تا کش امدنش مونده پدرمون درمیاد ماه اخر 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من نزدیک 7 هفته ام هفته پیش سنو دادم ی هاله محوی از کسیه زرده دید و جنین دیده نشد گفت هفته بعد بیا 

الان استرس دارم که میشه یا نه بچه دوممه 

ان شاء الله به سلامتی فارغ بشی مامان قرص کلسیم دی و شیر زیاد بخور

اولیت پسره؟ اولیت چند سالشه؟ 

ن اونم یه دختر نازه 😍🙊

اون هفت سالشه وهمراه باباش  دارن لحظه شماری میکنن برای آبحیش

من زیاد میبخشم اما اعتماد فقط یبار میکنم... پس حواست باشه اعتمادم از دس ندی 
هنوز تا کش امدنش مونده پدرمون درمیاد ماه اخر 

مال من چنروزه شروع شده این یکی دو روزه هم مدام کش و قوس میاد و با لنگ و لغط افتاده به جون رحمم😍😄

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
من نزدیک 7 هفته ام هفته پیش سنو دادم ی هاله محوی از کسیه زرده دید و جنین دیده نشد گفت هفته بعد بیا&n ...

انشالله که میری صدای قلبشم میشنوی 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی امین من از بس اذیتم میگم روزا زودتر بگذره دنیا بیاد

آره آدم از ماه 6 ب بد دیگه عجله میکنه دنیا بیاد ولی دوران خوبیه. همه احترامتو دارن هر کی میلینتت پیر جون حتی آدمای هیز  که ب زنا ی جور دیگه نگاه میکنن هم بهت بد نگه نمیکنن لبخند مهربون و خاص بهت میرن هیچ کس شکمتو که بالا اومده مسخره نمیکنه همه هواتو دارن کلا آدم تمیز تو این دوران. البته نظر شخصیه منه نماز قرآن ذکر صلوات  یادت نره

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه