2777
2789
عنوان

خانمای باردار چند هفته اید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 149 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کن فندق منم سالم بدنیا بیاد انقد درد کشیدم تو این چند ماه 

انشاالله نی نی شما هم ب سلامت بیاد

واقعا بارداری دوره سختیه

فکرشو نمیکردم بچه دار شدن انقدر سخت باشه.

حالا بسلامت دنیا بیان اونجا اوج سختی هاش شرو میشه  

لایک نکن خیرشو ببینی
منم این دفعه مریض شدم  دوبار دکتر رفتم بار اول آزیترو مایسن شربت پکتوگل داده بود و استامینوفن ...

ممنون عزیرم‌مونت لوکاست به‌منم‌ داد اما بخدا دیکته‌ای تظر روحی توان مریض شدن‌ندارم، خداروشکر عوارض حاملگیم‌زیاد نبوده اما همششش سرماخورده داغونم

ممنون عزیرم‌مونت لوکاست به‌منم‌ داد اما بخدا دیکته‌ای تظر روحی توان مریض شدن‌ندارم، خداروشکر عوارض ح ...

من هنوز خوب نشدم

خیلی سرفه هام اذیته

پس مونت لوکاست به تو هم داده؟

پس معلومه بدون عوارض هست !

چون من نگران بودم.

اسپری تنفسی دارم و مونت لوکاست و شربت اکسپکتورانت

بمن گفت خیالت راحت ضرر نداره 

😉

من هنوز خوب نشدم خیلی سرفه هام اذیته پس مونت لوکاست به تو هم داده؟ پس معلومه بدون عوارض هست ! چو ...

اره به من داد، عید بخدا دو هفته درد دنده داشتم در حد شکستگی، الان دوباره همون علایم داره پیدا میشه 

من هنوزم با مصرف این داروها خوب نشدم. تو چی؟؟؟

من یبار خوب شدم الان دوباره شروع شده، خوبم نشدم چند روزه ولی از اول انتی بیوتیک خوردم شدت نگرفت خداروشکر، ولی سرحال نیستم توانم کمه 

من یبار خوب شدم الان دوباره شروع شده، خوبم نشدم چند روزه ولی از اول انتی بیوتیک خوردم شدت نگرفت خدار ...

لاغری؟

دیشب شربت اکسپکتورانت خوردم خوب شدم امروز 

ولی میدونم موقته

😉