2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 24 پست
برو خدا رو شکر کن فقط تاخیر داشته . سازنده ما هنوز خونه اماده نشده میگه بیا باهام تسویه کن اگر تسویه ...

ما کلا شده ۳۷۰ که ۱۰۰ رو اول کار نقد دادیم ۳۰ تومن گذاشته برای زمانی که تحویل داد خونه رو ۲۰ هم برای وقتی که سند آماده شد و مابقیش ۲۲۰ میشه که طی ۶ فقره چک ما سر موعد پاس کردیم یعنی الان فقط ۵۰ بهش بدهکاریم .جریمه هم به ازای هر روز تاخیر۳۰ هزار تومن 

نه نمیخوره توذوق ات این فکرهاروازخودت دورکن به جاش فکرایی قشنگ بکن انشاءالله سفره مکه رفتن تون توش ب ...

انشالله برام دعا کنید، خدا همه مستاجر هارو خونه دار کنه بخدا خیلی سخته آوارگی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما کلا شده ۳۷۰ که ۱۰۰ رو اول کار نقد دادیم ۳۰ تومن گذاشته برای زمانی که تحویل داد خونه رو ۲۰ هم برای ...

خب اون ۳۰ میلیون با جریمه تاخیرش تقریبا صاف میشه . الان چند درصد کاراش تموم شده؟ تو چه مرحله ای هست ؟

خودم که قرار داد رو خوندم بعصی جاهاش رو پتوجه نشدم . از یه وکیل پرسیدم گفت نمیتونه ولی خودش میگه من ...

نه نگران نباش وقتی وکیل میگه نمیتونه مطمئن باش نمیتونه ،ما هم بخاطر تاخیر خواستیم شکایت کنیم دیدم حال دادگاه رفتن و هزینه کردن ندارم تحقیق کردم گفتن طرف به مشکل برخورده وگرنه می‌سازد تحویل میده 

خب اون ۳۰ میلیون با جریمه تاخیرش تقریبا صاف میشه . الان چند درصد کاراش تموم شده؟ تو چه مرحله ای هست ...

چند روز پیش شوهرم رف ساختمون رو دید گف دیوارهاشو گچ و خاک زدن ،چنتا تریلی هم بار کاشی و سرامیک اونجا خالی کرده بودن 

چند روز پیش شوهرم رف ساختمون رو دید گف دیوارهاشو گچ و خاک زدن ،چنتا تریلی هم بار کاشی و سرامیک اونجا ...

همین که داره کار میکنه و کار رو نخوابونده خدا رو شکر . انشاءالله زودتر درست میشه میری تو خونه خودت به امید خدا