2777
2789
عنوان

خرید خونه

237 بازدید | 24 پست

سلام خانما ما یه خونه ای رو پیش فروش خریدیم سازنده اش یه سال با تاخیر الان داره می‌سازه و گفته اسفند ۴۰۲ تحویل میده،جاش آنچنان خوب نیس الانم مستاجرم دو روز دیگه اسباب کشی دارم ،انقد خونمونو دیر تحویل داده احساس میکنم یا اصلا نمیده یا وقتی داد اونی نیس که میخواستم ،حالم گرفته خیلی خسته ام از اسباب کشی و......مستاجر داریم اینجا؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال بپرسم استارتر ببین سازنده ما الان به‌ما میگه بیا واحد رو تحویل بگیر ولی پارکینگ و عدم خلافش آماده نیست میگه اگر تحویل نگیری معامله رو فسخ‌میکنم و به کس دیگه ای میفروشم . به نظرت میتونه این کار رو بکنه ؟

خوشحال باش داری خونه خودت دیگه راحت میشی این فکراروهم نکن زن داداشم پارسال خونه پیش فروش خریدن اول به دلش نبود الان خداروشکر خونشون هردفعه میرم ی چیز جدید خریده خودشم میگه دارم عاشق خونم میشم😅

دست رو دلم نزار . ما هم یدونه پیش خرید کردیم به علط کردن افتادیم  قرار بود بهمن ۱۴۰۲ تحویل بده& ...

شما کدوم شهری؟اینا چه فکری می کنن ما رو اذیت می کنن مگه ما آدم نیستیم 

خوشحال باش داری خونه خودت دیگه راحت میشی این فکراروهم نکن زن داداشم پارسال خونه پیش فروش خریدن اول ب ...

من به خونه ای که یکسال توش می مونم عادت می کنم موقع رفتن دلم نمیخاد برم اینم بهش عادت می کنم فقط ترسم از اینه که بخوره تو ذوقم 😔

اطراف تهرانم . سازنده ما یه ادم خدا نشناسه که فقط پول رو میشناسه .

من اصفهان هستم از هر کسی پرسیدم گفتن سازنده اش خوبه ولی انقد سختی کشیدم و با بدبختی پولشو جور کردیم میترسم .

یه سوال بپرسم استارتر ببین سازنده ما الان به‌ما میگه بیا واحد رو تحویل بگیر ولی پارکینگ و عدم خلافش ...

فک نمی کنم بتونه این کار رو بکنه ،توی مفاد قرار داد چنین شرطی درج شده؟میتونی از وکیل سوال کنی 

من اصفهان هستم از هر کسی پرسیدم گفتن سازنده اش خوبه ولی انقد سختی کشیدم و با بدبختی پولشو جور کردیم ...

برو خدا رو شکر کن فقط تاخیر داشته . سازنده ما هنوز خونه اماده نشده میگه بیا باهام تسویه کن اگر تسویه نکنی خونت رو به کس دیگه ای واگدار میکنم . یه هفته ست خواب و خوراک ندارم کارم شده گریه میگم اگر خونه رو از چنگمون دراورد چی ؟ 

شما الان چقدر بهش بدهکارین؟ 

جریمه تاخیر نوشتین؟

فک نمی کنم بتونه این کار رو بکنه ،توی مفاد قرار داد چنین شرطی درج شده؟میتونی از وکیل سوال کنی 

خودم که قرار داد رو خوندم بعصی جاهاش رو پتوجه نشدم . از یه وکیل پرسیدم گفت نمیتونه ولی خودش میگه من انقدر از این کارا کردم که راهشو بلدم

من به خونه ای که یکسال توش می مونم عادت می کنم موقع رفتن دلم نمیخاد برم اینم بهش عادت می کنم فقط ترس ...

نه نمیخوره توذوق ات این فکرهاروازخودت دورکن به جاش فکرایی قشنگ بکن انشاءالله سفره مکه رفتن تون توش بندازید