2821
2789
عنوان

یعنی حاملم؟

490 بازدید | 49 پست

ماه های قبل ایییینقدر علائم بارداری داشتم که قشنگ توهم میزدم باردارم حتمااااااا...از تهوع و حساس شدن سینه ها ،تیرکشیدن کشاله ران تا ترشح سفید در روز موعد و هزارتا چیز دیگه🥴ماه قبل ۱۰ روز عقب انداختم،گفتم دیگگگگه باردارم

ولی پری شدم😒🌝

این ماه از موعدم یه روز گذشته،دریغ از یه علائم بارداری،فقط گاهی وقتا رحم و تخمدانم تیر میکشه،همین..

کسی بوده اینجوری فهمیده بارداره؟

امیدوار بشم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یک هفته الی ده روز از موعدت گذشت بی بی بزن 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

چرا دست از سر بدنت بر نمیداری و اجازه نمیدی که خودش خودشو نشون بده 🤕 بابا صبر کن

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
منم مثل توام هرماه علائم دارم‌ولی پری میشم  ماه قبل کلا هیچ علائمی نداشتم بازم پری شدم

احتمالا منم پری میشم این ماه

هر ماه زده میشه توحالم،دیگه عادت کردم

احتمالا منم پری میشم این ماه هر ماه زده میشه توحالم،دیگه عادت کردم

اره من هی میگم بیخیال شدم دیگه برام مهم نیست ولی نمیتونم از علائمم پیداس این ماهم قرار نیست چیزی بشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز