2777
2789
عنوان

آدم اجتماعی

124 بازدید | 10 پست

چه ویژگی هایی داره؟چطور یه آدم اجتماعی باشیم؟

من خانوادم همش میگن تو اجتماعی نیستی دیگ نمیدونم چیکار کنم اجتماعی به نظر بیام😐😐🫠🫠

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

بگو و بخند و سر زبوندار باشی تمومه 

اصلا از هیشگی خجالت نکشی . حتی اقایون . خوش و بش

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو و بخند و سر زبوندار باشی تمومه  اصلا از هیشگی خجالت نکشی . حتی اقایون . خوش و بش

الان یه اقایی بهم گفت برای گواهینامه بیا پیشم حرف بزنیم پلیس راهنمایی رانندگی من به خانوادم میگم یک کدومتون بیاین بریم میگن خودت باید گلیم خودتو از اب بکشی بیرون هیشکی دلش به حال یکی دیگ نمیسوزه

مهربون و کمی سیاست داشته باش تاکیدم اینه کمی

سرزبون دار باش ولی بی احترامی نکن

اظهار نظر مفید کن همیشه

وراج نباش گاهی سکوت کن

مرام معرفت داشته باش سعی کن فیلم نباشی

ادای کسی هم در نیاری

تا میتونی احترام بزار و درک کن انتظارتم از ادما بیار پایین توی رفتارت ولی در مواقعی که دارن از خط قرمزات عبور میکنن محترمانه برخورد کن

پرو باش تو حرف زدن اروم نباش وگرنه میگن گوشه گیر و منزویه

اگاهیت رو هم ببر بالا تونستی باشگاه برو 

تیر اخر(۱۰۰٪)تضمینی😂=سرکار برو در حد ۳ماه بری شخصیت جدیدی از خودت رو میشه ک پشمای همه میریزه

چون یاد میگیری با آدمای متفاوت چطور برخورد کنی

احتمالا درونگرایی عزیزم تیپ شخصیتیته ولی اگر اذیت میشی با حرفشون  بیشتر بیرون برو و با بقیه هم ...

اره با استادمم حرف زدم گفت نباید اینجوری باشی بالاخره ار یه جا برونگرایی رو شروع کن😐

الان یه اقایی بهم گفت برای گواهینامه بیا پیشم حرف بزنیم پلیس راهنمایی رانندگی من به خانوادم میگم یک ...

درست میگه 

تا کی میخوای خانوادت کنارت باشن اینا دیگ چیزای سطحیه که خودت باید خودی نشون بدی که اره تونستی

یادمه پارسال خواهرم کلی اصرارم میکرد بیا بام بریم مصاحبه کاری

گفتم نمیام خودت برو بام قهر کرد ۲روز

بعد ۲ روز بهش گفتن بیا سرکار خیلی خوشحال بود باورش نمیشد

گفتم دیدی؟خودت انجامش دادی خودت تونستی صدقه سری خودت بود بعد اشتی کردیم😂

مهربون و کمی سیاست داشته باش تاکیدم اینه کمی سرزبون دار باش ولی بی احترامی نکن اظهار نظر مفید کن ه ...

سرکار یک چند وقت تو اموزشه دانشگاه بودم دیگه با کلی دانشجو سر و کله زدم همین حرف شما که میگی نظر اطرافیانم عوض شده بود بخاطر مشکلات و حواشی اون کارمندش دیگ نرفتم

درست میگه  تا کی میخوای خانوادت کنارت باشن اینا دیگ چیزای سطحیه که خودت باید خودی نشون بدی که ...

خدا رو شکر 

الان از نظر شما این فردی که میگم اجتماعیه؟

کلاس زبان میره پیشرفته 

اسکای دایوینگ و صخره نوردی و غواصی میره همش در سفره و مقاله مینویسه و مدام کتاب میخونه

خدا رو شکر  الان از نظر شما این فردی که میگم اجتماعیه؟ کلاس زبان میره پیشرفته  اسکای دا ...

قطعا

اجتماعی بودن یعنی به محرک ها و اتفاقات رفتار مناسب و در خور شان بودن نشون دادن

توی گفتار تمیز و بی اغراق و غرور صحبت کردن

خیلی خوبه انقدر خودشونو سرگرم کردن و درحال پیشرفتن

بعدشم میگن ادمارو تو سفر کردن بشناس 

این خودش که دیگه سفر میره میخوای اجتماعی نباشه یا نشه؟😅