2777
2789
عنوان

تعبیر خواب ...

38 بازدید | 8 پست

خاله م داره میره سفر حج

شوهرش فوت کرده 2بار خوابشو دیدم که دیشب میگفت تو هر روز خوشگلتر میشی. مامانم گفت اره و دخترم فوق دکتراس. در حال حاضر فوق لیسانسم.

تو خواب گردو پاک میکردم با دخترش.

ادم فوق العاده پولدار و ثروتمندی بود. اما حرف و حدیث پشت سرش زیاده.

معنیش مشخصه ، یعنی هدفتو به سختی به دست میاری ، فقط تلاش کن. اون آقا هم احتمالاً مالشون یه مقدار مشکل داره. من تعبیر خواب رو گفتم نیایید بگید چرا تهمت می‌زنید.

هرکی به ما می‌رسه دکترای "حق با اونه" داره! 
معنیش مشخصه ، یعنی هدفتو به سختی به دست میاری ، فقط تلاش کن. اون آقا هم احتمالاً مالشون یه مقدار مشک ...

ذهنم اینه درسمو ادامه بدم. ولی نمیدونم اینجا یا خارج

ممنون از جوابتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذهنم اینه درسمو ادامه بدم. ولی نمیدونم اینجا یا خارج ممنون از جوابتون

همینجا ادامه بده دوست عزیز. همینجا بمون. خارج فقط برا اسمشه. شمایی که تحصیل کرده‌ای مشخصه با سواد هم هستی ، پس مث انسان‌های آگاه انتخاب کن ، نه با تردید. حتی اگه انتخابت رفتنه آگاهانه برو. اما نظر من اینه برای رفتن هرگز دیر نیست مخصوصا اگه مدرک داشته باشی. موفق باشید 🙏

حس ششمتون قویه؟

راستش اگه بخوام فک کنم به یه موضوع نه ! اما اگه یهو یه چیزایی به ذهنم برسه قطعا درسته. البته درباره چیزای مهم.

حالا برای چی می‌خواین؟

راستش اگه بخوام فک کنم به یه موضوع نه ! اما اگه یهو یه چیزایی به ذهنم برسه قطعا درسته. البته درباره ...

با کسی میخوام کات کنم. درگیر مشکلاته ولی حتی پیامهامو نصفه رها میکنه و سین نمیکنه. نمیدونم دارم زود قضاوت میکنم یا واقعا سرد شده. چند ساله باهمیم.

با کسی میخوام کات کنم. درگیر مشکلاته ولی حتی پیامهامو نصفه رها میکنه و سین نمیکنه. نمیدونم دارم زود ...

اگه کسی یکی رو دوس داشته باشه و درگیر مشکلات باشه ، اتفاقا دیدن پیامای اون طرف حالشو خوب می‌کنه .

شک نکنید شما براش تکراری شدید. یا سرد شده. یه مدت بهش پیام ندید ببینید خودش چی میگه.

اگه کسی یکی رو دوس داشته باشه و درگیر مشکلات باشه ، اتفاقا دیدن پیامای اون طرف حالشو خوب می‌کنه . ش ...

درخواستتون رو نتونستم قبول کنم. سایت خرابه انگار