2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان🥲🥲

109 بازدید | 19 پست

خانوما چیکار میکنین وزنتون بیشتر نشه؟ 🥲قرصی چیزی 

من لا اینکه تحرکم زیادع و ورزشم میکنم و غذامم کنترل شدس ولی تو این به ماه دو کیلو چاق تر شدم😑😑

اصلن pcos قابل درمانه؟ 🥺باعث نازاییه؟ 

من دارم 

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نازایی نمیاره ولی خب ب تاخیر یمندازه من خودم تنبلی دارم ولی ی بچه اارم

چیا استفادع کردی گلم؟

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
من دارم 

بچه داری؟

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

امید وار باش ...منم pcoهستم ....از 86کیلو اومدم رو 78کیلو ...در عرض سه ماه ...کم می‌کنه نگران نباش...فقط شیرینی جات و کلا حذف کن ...نون لواش نخور ...بربری و سنگک یک کف دست...برنج هم بیشتر از شیش قاشق نخور

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
عزیزم تنبلی تخمدان چی هست ؟ من پریود میشم ولی حجم خونریزیم خیلی کمه 

فولیکولای ریزیه ک رشد نمیکنن 

تو سونو دیده میشه یکسری علائمم داره مثل بی نظمی پریود موی زائد زیاد،  ریزش مو و چاق شدن و جوش و..  

البته فک نکنم داشته باشین چون پریود میشین

فولیکولای ریزیه ک رشد نمیکنن  تو سونو دیده میشه یکسری علائمم داره مثل بی نظمی پریود موی زائد ز ...

نه تو سونو چیزی معلوم نشد آزمایش هورمونی دادم فقط میترسم یائسگی زودرس داشته باشم