2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان🥲🥲

109 بازدید | 19 پست

خانوما چیکار میکنین وزنتون بیشتر نشه؟ 🥲قرصی چیزی 

من لا اینکه تحرکم زیادع و ورزشم میکنم و غذامم کنترل شدس ولی تو این به ماه دو کیلو چاق تر شدم😑😑

اصلن pcos قابل درمانه؟ 🥺باعث نازاییه؟ 

من دارم 

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نازایی نمیاره ولی خب ب تاخیر یمندازه من خودم تنبلی دارم ولی ی بچه اارم

چیا استفادع کردی گلم؟

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
من دارم 

بچه داری؟

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

امید وار باش ...منم pcoهستم ....از 86کیلو اومدم رو 78کیلو ...در عرض سه ماه ...کم می‌کنه نگران نباش...فقط شیرینی جات و کلا حذف کن ...نون لواش نخور ...بربری و سنگک یک کف دست...برنج هم بیشتر از شیش قاشق نخور

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
عزیزم تنبلی تخمدان چی هست ؟ من پریود میشم ولی حجم خونریزیم خیلی کمه 

فولیکولای ریزیه ک رشد نمیکنن 

تو سونو دیده میشه یکسری علائمم داره مثل بی نظمی پریود موی زائد زیاد،  ریزش مو و چاق شدن و جوش و..  

البته فک نکنم داشته باشین چون پریود میشین

فولیکولای ریزیه ک رشد نمیکنن  تو سونو دیده میشه یکسری علائمم داره مثل بی نظمی پریود موی زائد ز ...

نه تو سونو چیزی معلوم نشد آزمایش هورمونی دادم فقط میترسم یائسگی زودرس داشته باشم