نازایی نمیاره ولی خب ب تاخیر یمندازه من خودم تنبلی دارم ولی ی بچه اارم
چیا استفادع کردی گلم؟
میشه برای حل مشکلاتم یکصلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔 باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔 چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌 هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست... یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔 این تاپیک رو بخونید♥️
میشه برای حل مشکلاتم یکصلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔 باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔 چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌 هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست... یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔 این تاپیک رو بخونید♥️
امید وار باش ...منم pcoهستم ....از 86کیلو اومدم رو 78کیلو ...در عرض سه ماه ...کم میکنه نگران نباش...فقط شیرینی جات و کلا حذف کن ...نون لواش نخور ...بربری و سنگک یک کف دست...برنج هم بیشتر از شیش قاشق نخور
آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام