2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم؟

394 بازدید | 15 پست

از پریشب که اون اتفاق افتاد باهام قهره(تاپیک های قبل رو بخونین متوجه میشین) 

ما روزی دوبار باهم صحبت میکردیم. 

یکبار عصر یکبارم اخر شب. 

دیروز عصر بهم زنگ نزد. 

و من بعد از چند ساعت زنگ زدم گفتم دارم میرم پیاده روی و خداحافظی کردم. 

شبم بهم زنگ نزد و من که زنگ زدم بار اول رو جواب نداد بار دوم رو جواب داد و خیلی سرد جواب داد و گفت کاری نداری من برم و منم خداحافظی کردم. 

گفتم دیگه به هیچ عنوان بهش زنگ نمیزنم. 

(همیشه موقع ناراحتی خودم پیش قدم میشدم حتی اگر مقصر نبودم الان دیگه نمیخوام پیش قدم بشم 

و میدونم که همسرمم تا دو هفته هم بشه پیش قدم نمیشه) 

الان سوالم اینه که ما وقتی میریم بیرون به هم دیگه اطلاع میدیم (اجازه نمیگیرم وفقط همدیگه رو در جریان میزاریم) 

و من فردا صبح نوبت دکتر دارم

عصر نوبت لیزر دارم

و شبم بیرونم 

ایا بهش پیام بدم اطلاع بدم یا این کار رو هم نکنم

اصلا به نظرتون با این چیزایی که تعریف کردم و با اتفاقای دوشب پیش بازم زنگ بزنم؟ 

دوستای عزیزم لطفا اگر تاپیک های قبل رو خوندین نگین حق با پدرته و شوهرت حق نداره و... چون خودم اینا رو میدونم و 

اینکه لطفا بدون بی احترامی جواب بدین ممنونم از راهنماییتون 🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم خبر نمیدم  اما اگه خیلی شوهرت از اینکه نگی بدش میاد و بعد بفهمه عصبی میشه بهش بگو  ...

عصبی نمیشه ولی ناراحت میشه میگه ما حتی قهرم کنیم باید همو در جریان بزاریم 

و ما یه شرط دیگه هم داشتیم اونم اینکه در هر شرایطی باید جواب تلفن همدیگه رو بدیم 

الان شوهرم چندبار عمدا زمان قهر جواب تلفنمو نداده 

یعنی حرفمونو زیر پا گذاشته

عصبی نمیشه ولی ناراحت میشه میگه ما حتی قهرم کنیم باید همو در جریان بزاریم  و ما یه شرط دیگه هم ...

شما خبر بده ولی خبرت دادی بگو کاری نداری من برم کارم دارم زیاد باهاش حرف نزن مثل خودش باش

عزیزم به نظرم تو تقصیری نداری همسرت نباید قهر میکردگناهت این وسط چیه آخه

از اول نامزدی تا الان همیشه سر این موضوع دو طرف دارن آزارم میدن 

دیگه پوستم کلفت شده و چشمام خشک و اعصابم ضعیف😅