2777
2789
عنوان

برای دختراا....

96 بازدید | 6 پست

دختر جون یه نگاه به خودت بنداز ،سخت کار می‌کنی ، به شدت روی کارت متمرکزی ، جاه‌طلب و بلندپروازی ،خیلی خوب از پس مدیریت مالی خودت برمیاد ، متعهد و دلسوزی ، هر کسی که قدر این چیزات رو ندونه ، لیاقت تو رو نداره ، تو یه پا ملکه‌ای :)🌚

‏ادامه دادن یه رابطه‌ی مریض دیر یا زود خودتونم مریض میکنه. وقتی حس خوب ندارید، آرامش ندارید، به جای اعصاب خوردی و دعوا با همدیگه، بکشید بیرون از هم و برید دنبال کسی که باهاش حس بهتری دارین :)🌚

برای تایپ کردن سلام ۳ ثانیه وقت لازمه ، برای نوشتن چطوری ۵ ثانیه ، تایپ کردن روز خوبی داشته باشی ۱۰ ثانیه وقت میگیره ، صبح بخیر و شب بخیر هر کدوم ۸ ثانیه ، همه اینا رو هم یه دقیقه هم‌نیست ، یه شبانه روز ۱۴۴۰ دقیقه‌اس و اگه یکی اونقدر مشغوله که یه دقیقه از وقتشو نمیتونه واسه تو بزاره ، واقعا ارزشی نداره که توی زندگیت بمونه :)🌚

همه ی پسرا به شدت به یه دختر قوی نیاز دارن :

اونقدر قوی که بتونه کنترلشون کنه

اونقدر قوی که ب خاطرش سیگار نکشن

به خاطرش خوب زندگی کنن

به خاطرش پول پس انداز کنن

به خاطرش باکسی لاس نزنن وکنارش خود خود واقعیشون باشن...🌚

دخترا‌ عزیز اینو بکنید تو مغزتون تا 18 سالگیت آدمایی که میان تو زندگیت قراره برات بشن تجربه همین اسمشو عشق نذارید /:🌚

باور کن اگه یه پسر تورو بخواد اصلا حس کم بودن بهت نمیده، کاری نمیکنه که حس کنی باید بیشتر بهت توجه کنه و برات وقت بزاره، لازم نیست همش تو بری سمتش یا منتظر بمونی بهت تکست بده و زنگ بزنه خودش برات وقت میزاره و اگه تایم نداشته باشه و سرش شلوغ باشه خیلی منطقی قانعت میکنه، باور کن یه پسر وقتی یه دخترو بخواد هیچ وقت تو بلاتکلیفی نمیزارتش :)

رفتارهایی که پسرا بدشون میاد:

- قهر کردن سر کوچکترین موضوع

-  به رخ کشیدن ضعف مالی

- نگفتن دلیل ناراحتی 

- صمیمیت زیاد با دوستاش

- با حالت دستوری حرف زدن

- مقایسه شدن با بقیه

🌚

دختر : من دارم میرم بیرون

مامان : مواظب خودت باش

بابا : زود برگرد دخترم

دوست پسر : شما هیچ جا نمیری، منو سگ نکن

یکی دیگه زاییده یکی دیگه خرجشو میده زرشو هم این میزنه /:

با همچین کسایی وارد رابطه نشین ک فقط به خودتون آسیب میزنید🌚

دختری میگفت همیشه اولین دلیل واسه خیانت نکردن احترام به ارزش های خودم بوده و از این بابت خیلی خوشحالم خواستم بگم اینجوری باشید :)🌚

#ک‍‌‌س‍‌ی که م‍‌‌ن‍‌‌و ب‍‌‌ف‍‌‌ه‍‌‌مه اس‍‌‌ت‍‌‌اد ف‍‌ل‍‌‌س‍‌‌ف‍‌‌س‍‌‌ت                             

کتاب هایی که هر دختری باید بخونه :

لحظه صعود

زنان کوچک

سرگذشت ندیمه

خودت باش دختر

تغییر مسیر

حباب شیشه

شرمنده نباش دختر 

داستان من اثر مرلین مونرو

چند ایده برای بعد از کات کردن :

- هر صبح قدم زدن در طبیعت 

- روزه تا ظهر بعد خوردن آب و غذای مورد علاقه

- پلی لیست از آهنگ های مورد علاقه و شاد

- تمرکز کردن به اهداف و اولویت قرار دادن آن

- ورزشی که به نفس زدن بندازتت

🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه به نظرم با این همه پیشرفت علم هنوز این ضعیف پنداری جنس مونث از بین نرفته

این همه توصیه که به دخترا دارن چرا واسه پسرا چیزی مخصوص نمینویسن؟!!

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

متاسفانه به نظرم با این همه پیشرفت علم هنوز این ضعیف پنداری جنس مونث از بین نرفته این همه توصیه که ...

بله این تفاوت ک تو دختری اون پسره 🙃

ولی من دوتا تاپیک برا پسرا نوشتن 

ولی بازم اینجا اون پسره به کار میره 

چون پسره آزاده ما چون دختریم زندانی این تلخه🙂

بله این تفاوت ک تو دختری اون پسره 🙃 ولی من دوتا تاپیک برا پسرا نوشتن  ولی بازم اینجا اون پسر ...

به طور کلی منظورم اینه این چیز ها رو جنسیت زده نکنیم

مثلا کتاب تکه هایی از یک کل منسجم، خرده عادت ها و...

کتاب های خوبی برای توسعه فردی هستن که برای جنسیت خاص نوشته نشدن

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

به طور کلی منظورم اینه این چیز ها رو جنسیت زده نکنیم مثلا کتاب تکه هایی از یک کل منسجم، خرده عادت ه ...

بله درسته منم این طرز فکر رو میخام عوض کنم انشالا ک بشه 

بله من کتاب های زيادي خوندم