دختر جون یه نگاه به خودت بنداز ،سخت کار میکنی ، به شدت روی کارت متمرکزی ، جاهطلب و بلندپروازی ،خیلی خوب از پس مدیریت مالی خودت برمیاد ، متعهد و دلسوزی ، هر کسی که قدر این چیزات رو ندونه ، لیاقت تو رو نداره ، تو یه پا ملکهای :)🌚
ادامه دادن یه رابطهی مریض دیر یا زود خودتونم مریض میکنه. وقتی حس خوب ندارید، آرامش ندارید، به جای اعصاب خوردی و دعوا با همدیگه، بکشید بیرون از هم و برید دنبال کسی که باهاش حس بهتری دارین :)🌚
برای تایپ کردن سلام ۳ ثانیه وقت لازمه ، برای نوشتن چطوری ۵ ثانیه ، تایپ کردن روز خوبی داشته باشی ۱۰ ثانیه وقت میگیره ، صبح بخیر و شب بخیر هر کدوم ۸ ثانیه ، همه اینا رو هم یه دقیقه همنیست ، یه شبانه روز ۱۴۴۰ دقیقهاس و اگه یکی اونقدر مشغوله که یه دقیقه از وقتشو نمیتونه واسه تو بزاره ، واقعا ارزشی نداره که توی زندگیت بمونه :)🌚
همه ی پسرا به شدت به یه دختر قوی نیاز دارن :
اونقدر قوی که بتونه کنترلشون کنه
اونقدر قوی که ب خاطرش سیگار نکشن
به خاطرش خوب زندگی کنن
به خاطرش پول پس انداز کنن
به خاطرش باکسی لاس نزنن وکنارش خود خود واقعیشون باشن...🌚
دخترا عزیز اینو بکنید تو مغزتون تا 18 سالگیت آدمایی که میان تو زندگیت قراره برات بشن تجربه همین اسمشو عشق نذارید /:🌚
باور کن اگه یه پسر تورو بخواد اصلا حس کم بودن بهت نمیده، کاری نمیکنه که حس کنی باید بیشتر بهت توجه کنه و برات وقت بزاره، لازم نیست همش تو بری سمتش یا منتظر بمونی بهت تکست بده و زنگ بزنه خودش برات وقت میزاره و اگه تایم نداشته باشه و سرش شلوغ باشه خیلی منطقی قانعت میکنه، باور کن یه پسر وقتی یه دخترو بخواد هیچ وقت تو بلاتکلیفی نمیزارتش :)
رفتارهایی که پسرا بدشون میاد:
- قهر کردن سر کوچکترین موضوع
- به رخ کشیدن ضعف مالی
- نگفتن دلیل ناراحتی
- صمیمیت زیاد با دوستاش
- با حالت دستوری حرف زدن
- مقایسه شدن با بقیه
🌚
دختر : من دارم میرم بیرون
مامان : مواظب خودت باش
بابا : زود برگرد دخترم
دوست پسر : شما هیچ جا نمیری، منو سگ نکن
یکی دیگه زاییده یکی دیگه خرجشو میده زرشو هم این میزنه /:
با همچین کسایی وارد رابطه نشین ک فقط به خودتون آسیب میزنید🌚
دختری میگفت همیشه اولین دلیل واسه خیانت نکردن احترام به ارزش های خودم بوده و از این بابت خیلی خوشحالم خواستم بگم اینجوری باشید :)🌚