2777
2789
عنوان

کنکور لعنتی😑

166 بازدید | 18 پست

بچه ها نظر شما درمورد کنکور تجربی چیه؟

اگه تجربی می‌دادید برای چه رشته ای می‌خوندید؟

نمی‌دونم چرا اراده ندارم، درسم عالیه اما برای کنکور اصلا نمی‌خونم. نمی‌دونم چرا!!! کنکورم هم نزدیکه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میلم به ددسو کتاب برای خوندن نمیره اگه مایلی رقابتی بخونیم

ولا من دندون میخوام پشت کنکوری هم ک هستم🥲🤦🏻‍♀️

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

من خیلی رشتمو دوست دارم،انقدر هم استرس کشیدم که یک ماهه پریودم قطع نمیشه،بجای اینکه برم درس بخونم دنبال دارو برای قطعشم😐

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

من داروسازی دوست دارم.....از هر لحاظ پرفکته

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿
تو که هنوز نشدی، استرس چی رو داری؟ چندمی مگه؟

میرم یازدهم 

همه دوستام کلاس و....

من داغون 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
من داروسازی دوست دارم.....از هر لحاظ پرفکته

منم خوشم میاد اما دیگه داروخونه زدن سخت شده، شهر ما که راه به راه داروخانه زدن، مجوز سخت می‌دن.

مگر اینکه تو شرکت های داروسازی کار کنی یا جاهای دیگه.