2777
2789
عنوان

پند...!

58 بازدید | 2 پست

یاد بگیر اومدن یه آدم توی زندگیت به معنای همیشه موندنش نیست ، پس حال خودتو به حضور آدما وصل نکن، به رفتار و حرفاش عادت نکن ، فکر نکن اگه اون نباشه تو نمیتونی. همینجور که قبل اون تونستی ، بعد اونم میتونی ؛ پس بگو ،بخند ،برقص ، زندگی کن فقط برای کسی که تو آینه میبینی ، فقط همونه که آخر قصه کنارته :)🌚

فرهنگ و طرز فکر اشتباه:

فقر فرهنگی فقط همونجا که تا یه موضوعی پیش میاد زود به جنسیت ربطش میدن و توانایی ها و ویژگی های یک شخص رو با جنسیتش میسنجن ، شاید یکم براتون عجیب باشه ولی خیلی از دخترا رانندگیشون از پسرام بهتره همه دخترا دنبال تیغ زدن پسرا نیستن همه دخترا آهن پرست نیستن یا همه پسرا دروغگو نیستن :)🌚

گفتن مرد گریه نکنه ، دختر پیشنهاد شروع رابطه رو نده ، پسر ابراز علاقه نکنه ، دختر بلند نخنده آخرش که چی؟ مگه اونایی که این‌ کارا رو نکردن به کجا رسیدن؟ محض رضای خدا تموم کنید این حرفا رو احساسی که ناگفته بمونه و غصه‌هایی که اشک نشه 

خنده‌ای که پنهون شه و علاقه‌ای که پنهون بمونه همش میشه  درد دردی که بالاخره یک روزی یک جایی یک کسی رو از نفس می‌ندازه :)🌚

تتو داشتن بد نیست ، پیرسینگ بد نیست ، موی بلند یا رنگ شده واسه پسرا بد نیست ، موی کوتاه واسه یه دختر بد نیست ، تیپ پسرونه واسه دخترا بد نیست ، مانتوی کوتاه یا بلند بد نیست کلا هیچکدوم از رفتار آدما تا وقتی که آسیبی به دیگران وارد نکرده بد نیستن ، ولی این بده که تو در مورد هر چیزی نظر میدی ، چون آدما حق انتخاب دارن آدما رو بیجا قضاوت نکنید :)🌚

کاش یکی به خانواده هایی که نمیزارن بچه‌هاشون برن سفر بگه که مگه ما چندسال جوونیم ، چندسال دیگه باید بخاطر ترس های شما محروم بمونیم از این لذت و حال خوب ، اگه مارو توانمند تربیت کردید ، بهمون اعتماد دارید پس کمکمون کنید که بتونیم تجربه کنیم ، کمکمون کنید که نترسیم از مستقل شدن از سفر کردن بال و پر باشید برامون بجا اینکه دست و پامون رو ببندید  :)🌚

#ک‍‌‌س‍‌ی که م‍‌‌ن‍‌‌و ب‍‌‌ف‍‌‌ه‍‌‌مه اس‍‌‌ت‍‌‌اد ف‍‌ل‍‌‌س‍‌‌ف‍‌‌س‍‌‌ت                             
جانا سخن از زبان ما میگویی

قربونتون🌹🌹

#ک‍‌‌س‍‌ی که م‍‌‌ن‍‌‌و ب‍‌‌ف‍‌‌ه‍‌‌مه اس‍‌‌ت‍‌‌اد ف‍‌ل‍‌‌س‍‌‌ف‍‌‌س‍‌‌ت                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.