2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل😓😭

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 23 پست
هعیییییی منم مث توعم با این اختلاف ک برا همیشه تموم شد 😔😪 انقد حالم بده ک دوس دارم بمیرم همه ...

😭😭خدا به دلت نگاهی بندازه هم به دل من به حق خداییش💚

یادت باشه همیشه عاشق خودت باشی دختر چون تو هیچوقت تکرار نمیشی(:🩷✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همشمیگم دیگه بریدم آخه این زندگی کوفتی که زندگی نیست یعنی خدا مارو خلق کرده قشنگ زجرمون بده

کاش یه دلخوشی باشه😓

😭😭خدا به دلت نگاهی بندازه هم به دل من به حق خداییش💚

فدات انشاءلله 

برا من ک همه چی تموم شد

اگه خواستی تاپیک تهمت و خاک تو سرم صفحه اول و هفت رو بخون ، عشق منو ببین

هعییییی

این کاربری واگذار شده ✌️
فدات انشاءلله  برا من ک همه چی تموم شد اگه خواستی تاپیک تهمت و خاک تو سرم صفحه اول و هفت رو ب ...

😓 عزیزمم متاسفم واقعا.. باشه، نمیدونم چه دنیایی شده مردا به جایی ک ناز زنا رو بکشن ما باید ناز بکشیم میگن عاشقتم اما مارو بار هاا ناراحت و زجر کش میکنن با حرفاشون با رفتار

😔😔😔😔😔😔😔😔😔

تاپیکاتو خوندم بهههتر ک ولش کردی خداروشکر کن انشالله یه مرد با محبت و منطقی سر راهت قرار بگیره انشالله خوشحال باش عزیزم میدونم عاشقش بودی و سختته اما بدون بهتر از اون قطعا برات هست اون ک پخی نبود 

تاپیکاتو خوندم بهههتر ک ولش کردی خداروشمر کن انشالله یه مرد با محبت و منطقی سر راهت قرار بگیره انشال ...

ممنونم ک وقت گذاشتی گلم

ممنونم عزیزم ، انشاءالله هرچی به صلاح هردومونه اتفاق بیوفته

این کاربری واگذار شده ✌️
ممنونم ک وقت گذاشتی گلم ممنونم عزیزم ، انشاءالله هرچی به صلاح هردومونه اتفاق بیوفته

قربونت عزیزم انشاالله🥺❤️‍🩹

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز