2777
2789
دارم نزدیک ۹ سالشه اگه اقدام‌به جدایی کنم تا نوبتمون برسه ۹ سالش شده و انتخاب با خودشه

خیلی سخت من واقعا نمیدونم چی کار کنم الان با شوهرم اصلا حرف نمیزنم نه شام نه ناهار هیچی درست نمیکنم محل سگ بهش نمیزارم ولی از درون دارم نابود میشم-یه بچه ۱ ساله دارم از شدت اعصاب همش سر بچم داد و بیداد میکنم زندگی سختی دارم

خسته ترینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخت من واقعا نمیدونم چی کار کنم الان با شوهرم اصلا حرف نمیزنم نه شام نه ناهار هیچی درست نمیکنم ...

من پارسال فقط جیغ میزدم و از سر عجز گریه میکردم نمیدونی چه حال بدی بود به خودشم گفتم لعنتی کاش با یکی بودی میگفتم منو که هیچوقت دوست نداشت رفته عشقشو پیدا کرده بخدا میکشیدم کنار اما تو لعنتی با چند نفری کی میبخشه این خیانتو قسم خورد گفت تو ابرومو برگردون به برادرمو خواهرم بگو یکی پاپوش درست کرده و بهت ثابت کردم که پاپوش و دشمنی بوده من جبران میکنم دیگه کاری نمیکنم اما دوروز بعد از شب قدر امسال دیدم باز وقیحانه تر داره ادامه میده به کاراش بد دهنم که هست دیگه امیدی به موندن برام‌نمونده.اما الان در نهایت اطمینان با نهایت ارامش با قدرت میگم من جدایی میخوام پارسال انقدر شجاع نبودم میگفتم درستش کنم زندگیمو اما شدنی نیست 

چه جوری بفهمم-شما میدونی چه جوری میشه فهمید خط دختر به نام کیه؟

بهم در خواست بده بزنم تو نامبربوک ببینم 

یادت باشه همیشه عاشق خودت باشی دختر چون تو هیچوقت تکرار نمیشی(:🩷✨️
شرابطه جدایی داری؟از نظر مالی؟

پدرم از لحاظ مالی مشکل نداره یه مقدار طلا و پس اندازم دارم رو مهریه حساب کردم بیشتر واینکه نصف اموال هم باید بهم بده و چون مالو اموال داره راحت میتونم توقیف بگیرم و ازش بگیرم و به ۲۰۶ هم به نامم زده میتونم حداقل اونو بگیرم بزارم تو بانک تا مدتی از سودش استفاده کنم

میخوام جدا شم همین روزا انشالله فردا به پدرو مادرم میخوام بگم

تاپیکاتو دیدم ازخدامیخوام بهترین ها برای خودت ودختر گلت رقم بخوره

من که خیلی اسکلم موندم‌البته شوهرم داره تلاش میکنه جبران کنه ولی دیگه هیچی مثل قبل نیست

تاپیکاتو دیدم ازخدامیخوام بهترین ها برای خودت ودختر گلت رقم بخوره من که خیلی اسکلم موندم‌البته شوهر ...

مرسی دوست عزیز بابت دعاتون براتون دعا میکنم هیچوقت به خودت توهین نکن خودتو بالا بدون من خیلی طول کشید به این برسم که خودمو بالا ببینن پارسال میگفتم ینی زشتم ینی بد هیکلم بد لباسم جذاب نیستن چرا اینجوری شد اما دیدم درد شوهرم اینا نیست مریضه من داشتم اعتماد بنفسمو از دست میدادم خودتو قبول داشته باش بدون اون لیاقت نداره و تو اگر موندی دور از جون اسکول و اینا نیستی یه زن وفادار و متعهدی اما من دیگه کارد به استخونم رسیده وگرنه میگم هیچ زنی زندگیشو راحت ول نکنه بره بمونه و بسازه

مرسی دوست عزیز بابت دعاتون براتون دعا میکنم هیچوقت به خودت توهین نکن خودتو بالا بدون من خیلی طول کشی ...

عزیزدلممممم اره دیدم تاپیکاتو خوندم‌ خیلیاشو مشاور‌هم‌همین‌حرف شمارو‌میزد گفت اون‌بیماره تو مشکلی نداری

میترسم از فکروخیال مریض شم کاش بتونم ببخشمش یا قدرت رفتن داشته باشم 

من ودخترمم تقریباهمسن‌خودت ودخترتیم ولی ماشالله شما قوی‌هستی من فقط ادعا بودم والبته نمیخوام‌خونوادم‌دلشون‌بشکنه ولی گاهی میگم به چه قیمتی😔

صد در صد نمیشه گفت خیانته 

می تونه قبلا به دختر دیگه علاقه داشته و تو ناخودآگاهش مونده 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!