خودم غذا درست میکنم مثلا اش رشته یا بستنی یا قهوه ..یا بیرون میریم کباب یا فست فود عکس میگیرم استوری میکنم بنظرتون چیپه کارم یا مسخره اس؟خیلی های دیگه ابن کار و میکنن ولی میخام نظر عموم و بدونم حامله هم تو پیجم نیس
قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.
شرایط اقتصادی بد شده شاید اون بنده خدایی که میبینه در حال حاضر نداشته باشه . یا دلش بخواد حتما که نباید حامله باشه
من خودم هیچ وقت اینکارو نکردم . فقط یه بار عکس یه لیوان چایی رو در یه فضای قشنگ پرو گذاشتم
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من خودم دوس ندارم بزارم و نمیزارم هیچوقت ولی اگه مخاطبم استوری غذا بزاره باز میکنم و لذت میبرم خیلی خوشم میاد دستپخت بقیه رو ببینم 😂
تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
مگر مسیکه قصد تبلیغ کارشو داره حالا برای فروش غذای خانگی و کیک و..
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️