2821
2789
عنوان

کشیدن دندان

5118 بازدید | 19 پست

دندونم کشیدم تا چند ساعت پنبه روشو باید بزارم ینی عوض کتم چون درد داره برمیدارم دوتا مسکنم خوردم 😭😭😭چطور مراقبت کنم دردش کمتر بشه و عفونت نکنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من دوتا رو باهم کشیدم عفونت داشت انقدر خودشون درد میکردن که دیگه نه کشیدن رو حس کردم نه درد بعد بی حسی!!پنبه رو بنداز بره با چای ولرم و یکم نمک بشور نوافن و اموکسی بخور 

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
نمیتونم حالت تهوع گرفتم‌خیلی ۳ ساعته کشیدم خون‌میاد کلا

باید محیط دهنتونو سرد کنید یکم اب سرد و عسل تو دهنت قرقره کن 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
من دوتا رو باهم کشیدم عفونت داشت انقدر خودشون درد میکردن که دیگه نه کشیدن رو حس کردم نه درد بعد بی ح ...

اب همراه قرصو بخورم بخوره به جای دندونم خرب نیس من همزمان دو تا رو پر کرد و یکیو کشید دارم‌میمیرم

اب همراه قرصو بخورم بخوره به جای دندونم خرب نیس من همزمان دو تا رو پر کرد و یکیو کشید دارم‌میمیرم

اب خیلی سرد نباشه.فقط تف نکن مسکن و قرص خودش نداده مگه؟

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز