2777
2789

برا دوبل باید نزدیک ماشین بایستی بزنی دنده ۱

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دنده یک کن و بعدش که با دنده عقب باید بری 

چه جالب الان داشتم دوبل رو تو ذهنم تمرین می کردم 

تازه قبول شدم 😊🙏

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
مبارک باشه من فردا ازمون دارم میترسم 

ممنونم . چیزی نیست 

فقط اگه خود افسر میگه بیایین خودتون . نفر اول نباش 

به حرفاش خوب گوش کن . الان افسرا خیلی خوب هستن نسبت به قبل 

بهت میگه برو دنده ۲ . نگی نمیشه ، گاز بده و پا رو بزار رو کلاچ و زود برو دنده ۲ 

دوبل و دو فرمون و یه فرمون هم که کار کردی . مخصوصا دوبل و دو فرمون مهمه اونا رو تو ذهنت تکرار کن

اروم باش . چیزی نیست . دنیا به آخر نمیرسه هر چی هم بشه . من تک و تنها بدون تشویق خانواده ام و اطلاعشون که تخریبم می کنن همیشه رفتم این رانندگی رو و دفعه ۳ با توکل به خدا و تلاش در اوج ناامیدی قبول شدم

یادت باشه اول صادرکارت رو و مخصوصا کمربند و ترمز دستی ... 

نیم کلاچ رو تو ذهنت تکرار کن . پا رو کلاچ تا حالت لرزش و ترمز ... همینجا زود گاز بده و پا رو از ترمز بردار . یادت نره کلاچ نباید خیلی بالا که خاموش کنی 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
ممنونم . چیزی نیست  فقط اگه خود افسر میگه بیایین خودتون . نفر اول نباش  به حرفاش خ ...

دعا کن قبول بشم 

اتفاقا منم برادرم خیلی تخریب میکنه 

خوب رانندگی میکنم هی ایراد میره اعتماد ب نفسم میاره پایین ولی من پرو تر از این حرفام انشالله فردا قبول میشم برام دعا کنید 

مبارکه.دوبل را با ماشین تیبا توضیح میدی یادم رفته

مرسی . فرقی نداره کلا با همه ماشینا . من پراید آموزشگاه بود 😅

اول دنده یک می ایستیم کنار ماشین کناری و جوری که آینه سمت شاگرد یه کم حالت خط کج از ماشین ما فاصله داشته باشه 

بعد دنده عقب میزنیم و میاییم با سرعت کم عقب

بعد وقتی اون سه شیشه سه گوش عقب اون گوشش از سپر ماشین کناری رد شد ، بلافاصله فرمون رو به سمت راست میچرخونیم . فرمون سریع . کلاچ آروم بیاد 

بعد وقتی رفتیم عقب و سپر ماشین رو دیدیم افتاد توی شیشه سمت شاگرد زود میچرخونیم فرمون رو به سمت چپ . فرمون سریع . کلاچ آروم

بعد دنده عقب گفت برو . این دنده عقب فرق داره . اول راهنمای راست و دنده هم که عقب هست .  بعد یک و نیم دور فرمون رو میچرخونیم . یعنی آرم سایپای رو فرمون حالت اولیش قرار بگیره

بعد دنده عقب میریم 

بعد هم که دنده خلاص و ترمز دستی بالا اگه گفت بایست افسر ✅️🌺

دعا کن قبول بشم  اتفاقا منم برادرم خیلی تخریب میکنه  خوب رانندگی میکنم هی ایراد میره اعت ...

بیخیالشون . خودت قوی باش

من حتی فهمیدن قبول شدم مامانم گفت تو که ترسویی چطور تونستی