targeted مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 278 عنوان درد بی دلیل.. 62 بازدید | 8 پست پاهام یه دوسالی میشه ک درد میکنه و چند روزی دست چپم البته پای چپمم دردش خیلی بیشتر از راسته هس...همون اوایل ازمایش دادم چیزی نبودهر دفه هم دکتر رفتم برام تقویتی نوشته...تجربه ای ندارید؟ینی برای چی اینجوریه؟ 1402/03/15 | 12:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آتی۰لک عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7834 منم ساق پاهام بیش از حد درد میکنههه ، انقدر دکتر رفتم فقط مکمل و ویتامین دادن ، دردم هیچوقت اروم نشد🚶 چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا... من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار.. کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
targeted مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 278 منم ساق پاهام بیش از حد درد میکنههه ، انقدر دکتر رفتم فقط مکمل و ویتامین دادن ، دردم ه ... امیدوارم زود تر خوب شید.ولی من حس میکنمی چیزیمه اخه دوسال...
آتی۰لک عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7834 امیدوارم زود تر خوب شید. ولی من حس میکنمی چیزیمه اخه دوسال... من بیشتر چهارساله اینجوری ام ،گاهی شبا اشکم در اومده ، کلی ازمایش هم دادم ،چیزی نشون نداد.. چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا... من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار.. کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
targeted مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 278 من بیشتر چهارساله اینجوری ام ،گاهی شبا اشکم در اومده ، کلی ازمایش هم دادم ،چیزی نشون نداد.. ای وایمنم از درد همیشه گریم میگیره:)
آتی۰لک عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7834 ای وای منم از درد همیشه گریم میگیره:) حتی الانم درد میکنه 🥲 ی دکتر گف شاید ویتامین دی کمه ، ولی داروش کامل استفاده کردم شرایطم تغیری نکرد. کم خون عم نیستم چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا... من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار.. کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
آتی۰لک عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7834 ۲۳ سالمه ، لاغر هم هستم خونه ام هم بزرگ نیست ک بگم کار خونه زیاد ددارم چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا... من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار.. کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
targeted مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 278 ۲۳ سالمه ، لاغر هم هستم خونه ام هم بزرگ نیست ک بگم کار خونه زیاد ددارم من ۱۸ سالمه🙂کاش حداقل این دردا مربوط ب سمت چپ بدنم نمیشدمیترسم از قلبی.... چیزی باشه
آتی۰لک عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7834 من ۱۸ سالمه🙂 کاش حداقل این دردا مربوط ب سمت چپ بدنم نمیشد میترسم از قلبی.... چیزی باشه عا نه من چپ ندارم ،فق ساق پاهام. ایشالا خیره نگران نباش برو دکتر پیگیر باش چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا... من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار.. کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁