baran73 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 839 عنوان عادت غیر طبیعی 51 بازدید | 3 پست سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتمبه نظرتون اگه پریودی روز هاش کم بشه مشکلی پیش نمیاد؟ من قبلا ها ۶ روزه بودم عذر میخوام ۳ روز اول زیاد اما الان چند سری هست که فقط یه روز اول زیاده بعد دیکه هیچی در حد لک سه روز تموم میشه ممکنه بعدا مشکل برای بچه دار شدن پیش بیاد؟ مجردم ۲۹ سالمه 1402/03/15 | 12:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامامری عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 1354 سلاممن قبلا ۷روز بودمبعد زایمان خونریزیم قطع نمیشدحدود ۴ماهونیم خونریزیانقدر دکتر منو برد و اورد و داروها و امپولهای مختلف روم امتحان کرد تا درست شداما از اون به بعد پریودم شده ۳روز😔 🌻🍃💕
baran73 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 839 سلام من قبلا ۷روز بودم بعد زایمان خونریزیم قطع نمیشد حدود ۴ماهونیم خونریزی انقدر دکتر منو برد و ... انشالله که مشکلی براتون پیش نیادمن یه جا خوندم که وقتی به مرور زمان پریودی کم میشه ممکنه تنبلی تخمدان باشه یا رحم تخمک نسازه و باعث بشه شخص مشکل باروری پیدا کنه یکم نگران شدم
مامامری عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 1354 انشالله که مشکلی براتون پیش نیاد من یه جا خوندم که وقتی به مرور زمان پریودی کم میشه ممکنه تنبلی تخم ... ممنون عزیزمهمینطور برای شمااره اتفاقا تنبلی تخمدان دارم 🌻🍃💕