2777
2789
عنوان

در چ حالین؟

97 بازدید | 11 پست

من خودم ساعت یازده بابام گفت برو محل کار(بابام مدیرمه😂)منم اومدم خیر سرم کلید یادم رفت و توی ماشین داداشم جا موند داداشم رفته بیرون منتظرم بیاره برام پختم توی گرمای خوزستان⁦ تا این میمون کیلدو برام بیاره🤦🏻‍♀️⁩

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
https://rubika.ir/joing/DBEHBCBB0RQOUDNMQKFKMSGKONKXHSTG متاهلا

دیروز اومدم فرار کردم😁

زیاد پی میدادن هی اعلان میومد

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتم گوجه میچیدم توی این گرما نیم ساعتی رسیدم خونه ازشدت گرمی فقط درازکشیدم بچمم همراهم بود از چهارصبح تا رسید یه سره فقط خوابید

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
من اهوازم هوا جهنمه جهنم 🤦🤦🤦  هیچی دارم فکر میکنم ۶ فصل زیستو چطور جمع کنم 💔🥺

من آبادانم خر میپزه😂

سنندجم هوا خیلی خنکه

دیشب با دخترخاله هام دیر خوابیدیم صبح زود بیدار شدم 

چشام کلی باد کردن یکم حالم بده 

نامزدم این مریضی اسهال استفراغ گرفته خیلی نگرانشم🥺😔

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔