2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولن که با پسرای 15 تا 20 سال ک تو اوج تغیرات هورمونی و بلوغن رل میزنید باید انتظار همچین چیزایی داشته باشید واقعا !

بعدشم همون ده روز اول اهدافتون و اصول کلی تون بگید اگر اوکی بود تا 3 ماه طرف خود حقیقتی شو نشون میده و اوج تغیراتیش همون جا ها مشخص میشه بعد اون طرف خود واقعی نشو میده

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
خواهر من کجای کاری پسرا دلیلشون برا ازدواجم همونه چه برسه به دوستی وگرنه احمقمن مگه برن زیر بار از ...

نیاز جنسی دختر و پسر نداره که بخشی از هدف همع است 

ولی خب با همین حرف ها از پسرا غول ساختیم انقدر تلقین کردیم بهشون شما حیونید شما احساس ندارید شما فقط دنبال فلانید شمد باید غیرت داشته باشید شما فقط باید کار کنید که عقده ای شون کردیم 

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
نیاز جنسی دختر و پسر نداره که بخشی از هدف همع است  ولی خب با همین حرف ها از پسرا غول ساختیم ان ...

اره نیاز جنسی دو طرفه ست

ولی مردا ذاتا اولویت اصلیشون نیاز جنسیشونه و زنا نیاز عاطفی و این بد نیس

ما غول نساختیم

داریم میگیم اولویت پسرا همینه

پس فردا نرید تو رابطه بعد بگید چرا پسره فقط رابطه ج ن س ی  میخواد چون ذاتش همینه

همونطور که دخترا ذاتا دنبال عاطفه ان تو رابطه و معمولا بهش نمیرسن

نه زشت نیست  از خودت دفاع کن و برای خط قرمز هات ارزش قائل باش  مشخصه که اولین تجربت هست ...

باشه مرسي، اره اولين تجربمه. وقتي بگم تماسي بينمون باشه فك نكنه منظورم رابطه جنسي؟😐😂 بگم من دوست ندارم تماسي بينمون باشه فقط در حد دست هم گرفتن يا حتي اونم نباشه

باشه مرسي، اره اولين تجربمه. وقتي بگم تماسي بينمون باشه فك نكنه منظورم رابطه جنسي؟😐😂 بگم من دوست ن ...

ببین همینجوری نگو 

اگر حرفش پیش اومد و ازت پرسید 

بگو من دوست ندارم تو این مدت زمان کم این چیزا پیش بیاد در حد دست گرفتن و اینا اوکی تر هستم 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
اره نیاز جنسی دو طرفه ست ولی مردا ذاتا اولویت اصلیشون نیاز جنسیشونه و زنا نیاز عاطفی و این بد نیس ...

نه من اینجوری فکر نمیکنم که ذاتن نیاز جنسی الویتشون باشه،یکی از چند تا اولویت شون هست،اما مهم ترینش نی،متاسفانه ما و جامعه با تلقین بیش از حد ازشون چیزی جز ی ذات خراب تو ذهنمون نساختیم!

درسته👌

ببین همینجوری نگو  اگر حرفش پیش اومد و ازت پرسید  بگو من دوست ندارم تو این مدت زمان کم ا ...

باشع مرسي درخواست دوستي ميدم اگه دوستداشتي قبول كن سوالي در اين موردا داشتم بپرسم ازت

باشع مرسي درخواست دوستي ميدم اگه دوستداشتي قبول كن سوالي در اين موردا داشتم بپرسم ازت

حتما❤️

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

نمیخوام دخالت کنما ولی دوره تغییر کرده الان بدون اون رابطه کسی قبول نمیکنه کنارت باشه حداکثر دیگ طرف میگه بعد دو سه ماه دیگ باید داشته باشیم رابطه رو 

نه من اینجوری فکر نمیکنم که ذاتن نیاز جنسی الویتشون باشه،یکی از چند تا اولویت شون هست،اما مهم ترینش ...

نمیدونم چرا وقتی میگیم پسرا اولویتشون رابطه ج.نسیه توهین تلقی می کنیدش

همونقدر عادیه که دخترا اولویتشون رابطه عاطفیه

نمیدونم چندسالته و تا الان با قشر مرد ها چقدر در ارتباط بودی ولی چیزی که من میگم تا حالا نقض نشده و از زبون خودشونم شنیدم که اصن ما برا همین زن میگیریم و فلان و بهمان و این اولویت اتفاقا برای بقای نسل بشریت لازمه و اگه اولویتشون این نبود تا الان ادما منقرض میشدن