2777
2789
تو خودت تا حالا با ادم درستی وارد رابطه شدی؟

اره

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهر دور سخته  بذار بیشتر بگذره به نظرم  اوایل هیجان هست  اول بشناسنش  اما نذ ...

اهان. يعني نزديك دو ماه شد بگم هدفت از صحبت بامن چيه، اگه گفت دوستي يا رابطه كات،

اگه اومد شهرمونم ك سعي ميكنم باهاش برم بيرون ولي من تاحالا دوستپسر نداشتم استرس ميگيوم نكنه بهم دست بزنه😐

اهان. يعني نزديك دو ماه شد بگم هدفت از صحبت بامن چيه، اگه گفت دوستي يا رابطه كات، اگه اومد شهرمونم ...

درمورد همه اینا عزیزم میتونید حرف بزنید 

تو یه رابطه قراره هر دو نظر از هم رضایت داشته باشن و ارامش ذهنی -روحی داشته باشن 

قرار نیست کسی به زور بهت دست بزنه 

اگر بدت میاد،راحت بهش میگی من فعلا راحت نیستم تو این مورد لطفا لمسی صورت نگیره

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
ازدواج کردین الان؟

بله متاهلم 

درمورد همه اینا عزیزم میتونید حرف بزنید  تو یه رابطه قراره هر دو نظر از هم رضایت داشته باشن و ...

خب اين ك بگم من لمس نكن زشت نيست چطور بيان كنم، و اگه بزنه زير حرفش مثلا تو ماشينم دست بزنه😐🥲

خب اين ك بگم من لمس نكن زشت نيست چطور بيان كنم، و اگه بزنه زير حرفش مثلا تو ماشينم دست بزنه😐🥲

نه زشت نیست 

از خودت دفاع کن و برای خط قرمز هات ارزش قائل باش 

مشخصه که اولین تجربت هست لطفا نذار ازت سواستفاده کنه 

حتی اگر روزی عاشق یه نفر بودی و خط قرمز هات رو نابود کن بیخیالش شو به طور کامل 

اول خودت بعد دیگری.

نه زشت نیست 

عادی بگو 

بگو من دوست ندارم فعلا تماسی بینمون صورت بگیره 

یا تو ماشین اگر بهت دست زد میگی لطفا دیگخ تکرارش نکن

بخاطر همین هیچ وقت با پسری دوست نشدم و نخواهم شد نمیتونم ادمایی رو تحمل کنم که ذهن و احساس و هنه چیشون اونجاشونه

انگار حیوونن والا

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️